Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes férjezett bombanő anyuka felkínálkozik, mikor meghallja hogy pénzt ajánlanék egy prostinak, mit szóltok NŐK?
Figyelt kérdés
Férje távollétében.2016. ápr. 21. 20:49
1/13 anonim válasza:
Mikor lesz az általános iskolai ballagás?
2/13 A kérdező kommentje:
Több mint 10 éve megvolt, kedves hozzászóló!
2016. ápr. 21. 20:53
3/13 anonim válasza:
Ismerve hogy hány ember van nagyon rossz anyagi helyzetben, bizonyára nagyon kétségbeesett lehet, ha a prostinak szánt pénzért ő akar megdolgozni.. (ha nem csak a pénz kellene neki, már előbb is rádmászott volna, szerintem. De nem ismerem a körülményeket.)
Ettől függetlenül én biztos, hogy semmilyen körülmények között sem nyúlnék ehhez az eszközhöz. Akkor inkább rokkantra dolgozom magamat valamilyen más fizikai munkával.
4/13 anonim válasza:
Társadalom szégyene. Mármint a 3 gyermekes férjezett "anyuka".Remélem a férje orrba-szájba megcsalja! Nyugodtan fektesd meg kérdező és terjeszd, hogy egy r**anc. Lehet lepontozni de egy nőnek gyerekekkel meg férjjel a háttérben nem ezzel kellene foglalkoznia. Sorry!
5/13 anonim válasza:
Megis mit lehet ehez szolni, mellekallasban prosti. van ilyen.
6/13 anonim válasza:
verném a kérdezőt egy fagyott tőkehallal.
7/13 A kérdező kommentje:
felső hozzászólok nem tudom igaz-e amit írtok.De jól hangzik. Ez a fórum már csak ilyen. Egy biztos: 50 ezer forint volt a tét.
2016. ápr. 21. 21:16
8/13 anonim válasza:
Mennyi? 50000 Ft? Kerdezo te se vagy szazas. Ennyi penzt egy ribire kolteni. :D Viccnek is rossz.
9/13 A kérdező kommentje:
ő alapvetően nem ribi volt. nézőpont kérdése kinek mi a sok. elmondanám hogy ennél sokkal drágábban százezrekért hordják a bombanőket.
2016. ápr. 21. 21:59
10/13 A kérdező kommentje:
persze nem adtam ki érte és valóban sok az én fizetésemhez képest sem kevés. de hát aki teli van pénzzel...a mai világban meg arra buknak az e félék.
2016. ápr. 21. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!