Miért rossz jó csajnak lenni olyan baráti körben ahol a fiúk vannak többségben?
Nem akarok beképzeltnek tünni, de én vagyok a legjobb csaj a társaságomban ahol 80%-ban fiúk vannak. Mindenki engem bombáz, már már kellemetlenül érzem magam miatta. Pozitív és magabiztos vagyok. Mindenkivel jól elbeszélgetek. Csajok közül én vagyok a party lelke. Nem vagyok besavanyodva és élvezem az életet. Ja és nem pasizok, nem kelletem magam, nem fekszem le egyikkel sem. Fura ez a helyzet amióta egyedülálló lettem (4 év után)záporoznak. Persze csak az nem aki érdekelne. A barátnőm megsértődött azon hogy a pasi akit akart rám van állva, dehát erről nem tehetek. Szarul is érzem magam emiatt.
Hogyan védjem ki ezeket? :S
Jók a melleim és azért van ez tudom. Csak egy kétlábon járó mellet látnak bennem sztem.
De nem akarom elhagyni ezt a társaságot és barátokat.
Szerezz magadnak pasit, vagy mond, hogy mennyire odavagy XY-ért, akkor tudni fogják hogy felesleges próbálkozniuk. Vagy legyél ronda. :D
Mond meg ezeknek a fiúknak, hogy te csak barátként tekintesz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!