Te mit tennél, ha egy éve nem látott ismerősöd felhívna az éjszaka közepén hajnali 2 kor telefonon? Kiverné az álmot a szemebdől. Nem lennél kiakadva?
A volt osztálytársam akivel egy éve nem találkoztam, és semmit nem hallottam azóta róla felhívott éjszaka hajnali 2kor, vagy 1 percig csörgetett.
Elég piás a gyerek, sokszor mesélte, hogy részegen éjszaka eszébe jutnak emberek, és felszokta őket hívni.
Én nem vettem fel, mert erőm sem volt beszélni, de nagyon dühös lettem, hogy 1 éve nem hallok felőle, majd pont hajnali 2kor kell hétköznap hívogatnia engem.
Te mit tettél volna?
Fel kellett volna vennem és kioktatni, hogy nem normális dolog 1 éve nem látott ismerőst hétköznap hajnali 2kor hívogatni, vagy jobb, hogy nem vettem fel a valószínűleg részeg volt osztálytársamnak?
Egy normális ember éjjel nem telefonál, csak és kizárólag akkor, ha az le van a másik emberrel beszélve.
Ez alól egyetlen kivétel van-baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!