Milyen diszkóba járni? Jó ott a hangulat? Ha az ember szereti az olyan zenét, érdemes járnia oda?
És ha nincs olyan baráti köre, akivel mehetne, akkor egyedül biztonságos?
Van aki azt mesélte, hogy ha nem szereti az ember a tömeget, akkor felejtős, mert sokan vannak, és megy a lökdösődés néha.
Van aki azt mondta, a biztonságiak néha elég udvariatlanok, és beverik a szádat ha ugrálsz!
És van aki azt mondta vannak ott olyan csajok, akik oda jönnek, hogy meghívod-e őket egy italra, aztán kifizettetik veled az iszonyú drága piák számláját, ha meg nem akarod, azárt kapsz a szádra.
Tiszta horror sztorik!
A diszkó sem szól másról mint a 5-10fős csoportokról akik elzárkóznak mindenki elől, kibeszélik a másikat stb
Ismerkedéshez meg kimondottan szerencse kell, hogy olyat fogj ki akivel tudsz lötyögni
Biztonsági őrök általában az ugrálós kis girnyókat nem bírják mert azokból van a legtöbb, aki kulturáltan jelenik meg azzal sosincs gond
Egyedül is biztonságos de unalmas, hisz kevés az aki trécselni jár oda, sajnos, a mai zenéért ami ott megy pénzt nem adnék, hisz mind populáris sz*r
Akik italra hajtanak mind potyázós szutykok javarészt
sosem szerettem az ilyet és nem is próbáltam előtte, de most szilveszterkor rávettek a haverok
jártam előtte is buliba csak nem ilyen discoba, hanem fesztiválokra, házibulikba
tehát szilveszterkor rávetemettem és nekem nagyon tetszett, de tényleg
jó, mondjuk a társaság is úgymond normális volt, nem voltak kötekedő cigányok meg ilyenek, még a kidobók is normálisak voltak
a diumdisum zenéket meg én sem szeretem, de ott ilyen ismertebb slágereket nyomtak csak ilyen discós változatban, de rohadt jó volt, nekem nagyon bejött
Sok a szar hely, ahol tényleg hányinger emberek vannak, szemetek a kidobók, szar a zene stb.
De valóban vannak jó helyek, ahol jó a dj, jó a felhozatal, jó a zene, normálisak a kidobók/portások na meg az emberek is.
Bár minden helyen előfordulhat, h szar lesz az estéd meg az is, h nagyon jó.
Én legutóbb novemberben voltam, akkor Andro volt, ő elég jót tolt.
Én egyszer voltam diszkóban, elég is volt. Nem vagyok a zenének sem hatalmas fanja, de meghallgatom, szóval nem az zavart. Viszonylag minőségibb helyen, ami nem lepukkant, azért elég nagy a tömeg, horror árak vannak, lökdösődés van. Mondjuk ezt még nem tapasztaltam, de megszaporodtak a zsebtolvajok is, akik kb. feltűnés nélkül lopják ki a cuccokat az ember zsebéből, amekkora tömeg van. Meg hát azért előfordulnak egyes diszkókban a drogosok, a magukról nem tudó, kézen-közön bejutott kis tinik.
Egy tipp az italos lányokkal kapcsolatban: az a lány, aki azzal megy oda hozzád, hogy te őt hívd meg egy italra, az egy nulla ribi, és tuti, hogy csak a pénzre hajt. Máskülönben nem azzal menne oda hozzád, hogy fizess neki egy piát, hanem odamenne beszélgetni, ismerkedni. Ezek a csajok meg abból élnek, hogy hátha van olyan pasi, aki jó csajjal ismerkedni megy oda, és annyira kanos, hogy simán kiperkálja neki a piát, aztán jól le lehet húzni.
Biztonságiakhoz nem volt még szerencsém, de hallottam párról, akiket nem az eszükért alkalmaznak, viszont általánosítani sem lehet azért.
7-es vagyok:
és azt is utáltam, hogy teli torokból kellett ordítanom, ha vkinek mondani akartam vmit (pl. pultosnak vagy ismerősnek), mert olyan rohadt hangos a zene. Ugyanígy fordítva sem mindig értettem meg, amit nekem kiabáltak.
24 / N vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!