Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak szerintetek milyen az...

Férfiak szerintetek milyen az igazi bombanő?

Figyelt kérdés

Irjátok le viselkedésre arcra testre vonatkozó tulajdonságait légyszives.

Nők is leirhathják rálátásukat!

2015. okt. 3. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Karcsú, de nem sovány. Inkább nőies, nem sportos, nem izmos. Sminkeli magát, de csak szolidan.

Nincs műhaja, műszemöldöke, feltöltött szája, stb.

Elegáns. Szoknyát, ruhát hord harisnyával. Persze nem mindig, de úgy általában. Nem farmer, póló, tornacipő típus. És nem is olyan discos ribi típus.

Nem attól gondolja magát csinosnak, hogy feneket mutató rövid ruhába és óriás platformos cipőbe bújik.

Nem rövid hajú.

Nem tudom leírni rendesen :) De ha megnézitek Monica Belluccit, akkor nekem ő az, illetve az ő típusa.

2015. okt. 3. 09:37
 2/8 A kérdező kommentje:

2 hónapja vagyunk együtt a jelenlegi barátnőmmel.

Nem tudom eldönteni hogy csak számomra bombanő vagy egyébként is az?

Karcsú lány nagyon formás fenékkel szép mellekkel.

Nem narancsbőrös feszes a teste, nagyon egészségesen kajál és fitneszezik is.

Arca nagyon nőies semmi mű nincs rajta, szép fehér fogak , dús ajkak, barna hosszú haj, zöld szemek.Nagyon szép arca van, profin sminkeli is magát.

Mindig elegánsan ötlözködik és nőiesen, 4nyelven beszél, szállítmányozási ügyintézői egyetemen tanúl, tehát inteligens is.

Műkörme van mindig, a haja is minden héten fodrásznál készül.

Én nem vagyok ilyen kinézetű férfiba viszont nagyon gazdag vagyok (nem dicsekvésből) összeköltöztünk pest egyik legjobb környèkére és minden nap együtt vacsorázunk étteremben, már kapott tőlem 2 darab arany gyűrűt a hónapfordulónkra, és minden költségét átvállaltam magamra..

Nagyon szeretem de kicsit elgondolkodtam hogy vajon csak a pénzem kell neki?nemtudom..velem úgy viselkedik mintha imádna.

2015. okt. 3. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más a bombanő.

Egyébként attól, hogy valaki nem bombanő még mehet csak a pénzre :)

És miért vállaltad át a költségeit?

Előtted miből finanszírozta a heti fodrászt, stb-t?

Szerintem elrontottad azzal, hogy átvállaltad a költségeit. Miért szükséges ez??? Nem értem igazán.

2015. okt. 3. 10:00
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem származik gazdag családból, hozzám kèpest ilyen átlagból vagy annál szerényebből.

Eddig a fizetéséből finanszírozott mindent, már dolgozik mint szállítmányozási ügyintéző csak havi 80 ezres fizetésből ezért még vállal külön nyelvoktatást és sminkelést.

Azért vállaltam magamra a költségeit hogy könnyebben boldoguljon.

Most lesz a 21.születésnapja hétfőn és már 1 éve van jogosítványa de autója még nincs, pedig sokkal könnyebben tudna a mindennapokban érvényesülni..tudom nagy ajándék de autót szeretnék neki adni szerintetek jó ötlet?örülni fog?milyen autót vehetnék egy nőnek?

2015. okt. 3. 10:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök olyan, mintha a pénzzel szeretnéd megfogni.

Elég lett volna, ha valahogy segíted. Nem kell mindent neked állni.

Ha elfogadja a kocsit, akkor komolyan elgondolkodnék, hogy vajon én kellek-e neki vagy a pénz.

2015. okt. 3. 10:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez az autó ajándékozás egy próbatételnek is jó?
2015. okt. 3. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Én autót úgy ajándékoznék, hogy a saját nevemre venném, ő csak használhatná.

Egyébként ha tényleg olyan, mint amilyennek leírod, nem hiszem, hogy kihasználna.

2015. okt. 3. 10:46
 8/8 anonim válasza:
Szerintem, ha nem bízol a barátnődben, akkor ez már régen rossz...
2015. okt. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!