Miért van az, hogy leginkább a fiatalabb (16-18) elálló fogú, szeplős, kis mellű, nagy fenekű lányok jönnek be? Pedig akart már velem járni amolyan igazi bombanő is.
Ha te úgy fogalmazol, hogy "bombanő", akkor a szavaidból azt veszem ki, az előtte lévő felsorolás neked kevésbé szép, csúnya lányokat jelent.
Ha saját felfogásod szerint is csúnya lányoknál kezdeményezel, akkor lehet önbizalom hiányos vagy, és náluk kevésbé érzed az elutasítás veszélyét.
Lehet, hogy ez találgatás, de nem látunk a fejedbe, nem tudjuk ki vagy.
Azért mondtam, hogy bombanő, mert azért fel tudom fogni, hogy mit tartanak annak az emberek. Nekem viszont tényleg az tetszik, amit felsoroltam.
25 vagyok.
Utolsó: na ez megér egy önálló misét. Miért, ilyenkor mi történik? Otthagy, hogy "bocs, nem hiszem el, hogy engem akarsz" ?
Csakmert hasonlóban vagyok énis...
Ha azt mondja, a kis mellű, hogy miért ő akkor neki van önbizalomhiánya...én ki nem állhatom a cica típusú nőket, mindig jobban tetszettek a természetes nők. Sokkal több erotikus kisugárzás van a kis mellű, szeplős, természetesebb nőkben mint az emancupinci plázacicákban.
A barátnőm egy gyönyörű szeplős lány, nem "nerd" típus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!