Műtéten kívül milyen megoldást javasoltok?
Az a helyzet h elálló füleim vannak, ezért nem is mertem ismerkedni. Most a téli időszakban sapka volt rajtam (akkor nem tudtam, csak később jöttem rá), és a nők jöttek oda szórakozó helyen. 2-3 alkalmon kívül mindig oda jött legalább egy valaki. Olyan is volt h egy 5 fős lány társaság hívott fel magukhoz. Végül rájöttem: Amikor sapka van rajtam nem látszik a fülem és a dolgok jönnek maguktól. Sapka nélkül pedig senki se néz rám... Komoly kapcsolatot direkt nem akartam azoktól akik odajöttek, lehet h meglátták volna és kinos lehetett volna.
Tehát: Vmit szeretnék kezdeni ezekkel a dolgokkal, persze ez igy hirtelen sok h ilyen népszerű lettem a körükben, de bőven megelégednék egyetlen egy lánnyal is. Csak nem függhetek egy sapkától, pláne igy nyár fele. Kb. olyan érzésem van h hála annak a varázs sapkának szinte mindenkit megkaphatok, de nélküle meg senkit és teljesen egy tárgytol függök.
Megelégednék 1 lánnyal (aki elfogadna), vagy gondolkodtam azon is h megműtessem-e. Ti mit csinálnátok? Milyen megoldás van..?
dettó..eskü pont mintha énlennék..
én most megpróbálom a hosszú haj növesztéssel, mivel kb olyan fejformám van mint John Snow a trónokharcából, csak rövid hajjal és nagy elálló fülekkel:D... szóval hosszu hajat növesztek, aztán lesz ami lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!