Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elveszíthessem a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Az a gond hogy nem járok sehova,nem tudja szinte senki hogy létezem,nincsenek barátaim...
Prostihoz nem nagyon akarok menni,nem tudom miért.
Barátnőm vagy egyéjszakás meg nem lehet mert esztétikai nemiszervi gondom van.
Mások már évek óta csomó lánnyal szexeltek én meg még nem is beszéltem lánnyal... Nemhogy még csókot,de puszit sem kaptam még. :(
18 éves fiú vagyok.
2016. ápr. 18. 17:14
2/8 anonim válasza:
Mit tegyél? Állj fel a gép mögül és menj ismerkedni emberek közé!
3/8 anonim válasza:
Sajnáltasd magad tovább. Másra ugyse vagy képes.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát,de mit tegyek akkor?
Olyan könnyű azt mondani hogy menjél azt ismerkedjél...
Csúnyán elég nehéz lenne és mennyi az esélye hogy szex lesz belőle?
2016. ápr. 18. 17:29
5/8 anonim válasza:
milyen esztétikai nemiszervi gond? ha gondolod privátban is leírhatod:)
6/8 anonim válasza:
Te egy nagy rakás szánalom halom vagy. Ha változtatni akarsz ezen, akarsz csajokkal ismerkedni írj privátot beviszlek a belvárosba és megmutatom hogy kell ezt csinálni. Vagy marajd otthon a gép előtt és sajnáltasd magad.
7/8 anonim válasza:
Na Megjött az ügyeletes macsó. Kérdező majd bevisz a jóba de ne lepődj meg ha majd perkálni kell érte vagy kiverik belőled a lóvét.
8/8 anonim válasza:
Én nem tartom magam macsónak, se nőfalónak. De tudom, hogyan, és mivel lehet felszedni a lányokat, tudok jó helyeket is, ahol a lányok mindent bevállalnak. Nem vagyok agresszív, se verekedős, és pénzből is van elég, nem szorulok rá, hogy kifosszak embereket. Csupán átérzem a helyzetét és felajánlottam a segítségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!