Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgató amikor szoknya alá nem húztok bugyit és úgy sétáltok nyilvános helyeken?
A szél még a seggemre is csókot hint. Szerinted így nedves tud lenni valaki? :D
Amúgy izgalmas. Meg kellemes érzés. Főleg mikor a szellő OTT megcsap.
De amikor a buszra fel kell ülni, akkor már kicsit zavar a helyzet.
Van, hogy szándékosan nem húzok. De inkább azért, mert kánikulában a szoknya alatt egy tanga engem idegesít. Szerintem futni is így a legjobb. A tanga bevág. A sima bugyi átlátszik. A női boxer meg rátapad az emberre és ez engem idegesít.
A buszon összezárom a lábam. Vonaton, ha kabinban vagyok egy helyes pasival, akkor viszont már nem biztos. :D Persze nem nagy terpeszben ülök.
4:
Hát ha nekem csinálnál ilyet a vonat kabinban, és be is jönnél, akkor tuti aznap este megdugnálak :)
5
Ja gondolom őt is izgatta a dolog. A lányokba van ám pajzánság. Élvezik, ha kínozhatják a pasikat a látványukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!