Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » 1. , Nyilvános helyen megvakar...

1. , Nyilvános helyen megvakarjátok a nemi szerveteket - ha mondjuk már nagyon viszket?

Figyelt kérdés
És nem nyilvánosan (vagy akár nyilvánosan is), ha vakartok, akkor benyúltok a bugyiba vagy inkább nadrágon/szoknyán keresztül teszitek?

2013. jan. 19. 22:56
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Idézet egy ismerőstől: "Én bizony nem fogok szenvedni, vakarok egy szép nagyot!" :)
2013. jan. 20. 00:39
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Szintén idézet egy ismerőstől:

Viszket a p.nám megvakarom, mégpedig úgy, ahogy én akarom.

Mindezt az osztályterem közepén állva, hangosan, és vakarva.

2013. jan. 20. 11:04
 3/14 anonim válasza:
82%
Elmész a wc-re s megvakarod s ha még mindig 'viszket' akkor mielőtt mész valahova MOSSAD meg !!
2013. jan. 21. 09:56
 4/14 female_superiority ***** válasza:
60%

Itthon megvakarom, kocsiban is szoktam vakarni, nyilvános helyen kimegyek a vécére. Ott viszont már nem megyek be ezért külön fülkébe, Nők között nem túl ciki szerintem. Hogy benyúlok-e, az attól függ, mennyire viszket már! :-)

31/N

2013. jan. 22. 16:41
 5/14 anonim ***** válasza:
26%

Ha viszket akkor megvakarom,először mindig ruhán keresztül szoktam.Ha nem múlik akkor a bugyimba nyúlok.Próbálom diszkréten ha nincs rá idő,vagy a helyszín nem alkalmas máshogyan akkor nem érdekel hogy más is látja benyúlok a bugyiba is.

L13

2013. jan. 25. 00:39
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Szívesen megvakarnám, ha valakinek viszket.

38/f

2013. febr. 2. 00:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vakarni, mosni!
2013. febr. 11. 02:46
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Meg szoktam nyilvános helyen is vakarni,ha nagyon viszket.

Nem szoktam szenvedni.

Előbb ruhán keresztül ha így nem csillapodik akkor be is nyúlok a bugyiba.

13L

2013. febr. 13. 21:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindig csodálattal nézem, hogy egyeseknek milyen "bátrak"...nyilvános helyen nyilván kimegyek a mosdóba, otthon nem érdekel, de inkább tisztálkodni szoktam.
2013. márc. 29. 18:51
 10/14 anonim válasza:
Hát..........mivel nekem nincs mellem, hogy azt masszírozzam, ezért vakargatom :D
2013. márc. 29. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!