1. , Nyilvános helyen megvakarjátok a nemi szerveteket - ha mondjuk már nagyon viszket?
Figyelt kérdés
És nem nyilvánosan (vagy akár nyilvánosan is), ha vakartok, akkor benyúltok a bugyiba vagy inkább nadrágon/szoknyán keresztül teszitek?2013. jan. 19. 22:56
11/14 anonim válasza:
Nyilvánosan biztos, hogy nem vakarnám meg, inkább szenvednék, ha nem lenne más lehetőségem.
Az is idegesít ha egy férfi nyúlkál a gatyájába, és vakarózik, igazgatja, úgyhogy nem tenném.
12/14 anonim válasza:
Nem, mert nem szokott viszketni. Ugyanis rendszeresen fürdök/zuhanyzok.
13/14 anonim válasza:
Nekem volt már olyan alkalom, amikor megvakartam, mert kb. elviselhetetlen volt, de igyekeztem azért nem túl feltűnően. Nem lehet mindig kimenni a wc-re, és nem feltétlen azért van, mert az ember nem mossa meg rendesen. Akkor ennyi erővel a vállad, orrod is azért viszket, ha viszket...
Egyébként nyilván ruhán keresztül. Aki mások előtt benyúl a bugyijába, az egy tahó.
14/14 Balanus_concavus válasza:
Igen, de azért diszkréten, s csak nadrágon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!