Miért szeretnek a nők nyilvánosan mezítláb lenni?
Akkor te hol látsz ilyeneket???:D Komolyan?:D
Maximum olyat láttam még, hoyg levették nők a cipőjüket egy parki padon, mert feltörte őket, de én még egy nőt se láttam, aki örömmel tette volna ezt...:D
Amikor a magassarkútól 6 óra sétálás és állás után a hatodik vízhólyag nő a harmadik különféle helyre a lábamon - és ez még csak az egyik lábfejem -, a cipőmből öntetni tudnám a felesleges vért és úgy járok, mintha széklettartási gondjaim volnának, akkor egészen orgazmusközeli állapotba kerülök, amint megszabadulok a cipőtől. Ez gyakran ezelőtt fordul elő, hogy hazaérnék, ilyenkor kézben viszem és mezítláb megyek. És imádkozom, hogy ne legyen forró az aszfalt, mert nem olyan jó buli, ha a talpam is hólyagos lesz. :D
De a füvön alaposabb indok nélkül is szeretek mezítláb lenni. Miért? Mert jó érzés. És egészséges is :)
És nem vagyok kisebbségi.
Nem vagyok kissebbségi én sem, de nagyon szeretek mezítláb mászkálni. Mondjuk, nyilvánosan nem, de itthon télen-nyáron (komolyan, télen hóban is szeretek mezítláb kimenni pl. kutyát etetni). Szerintem megszokás kérdése, én kicsi korom óta sokat voltam mezítláb.
Azért volt már olyan, hogy színházból hazafelé menet feltörte a cipő a lábamat, vagy mikor eső esett és kicsúszkáltam a papucsomból, akkor kezembe fogtam és mezítláb jöttem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!