Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran fordul elő, hogy egy szoknya vagy nadrág alá nem vesztek bugyit?
Figyelt kérdés
Van akinél ez rendszeres?
Vagy csak kifejezetten alkalmaknak szólóan?
Ha valaki rendszeresen nem vesz bugyit, megírhatná, hogy miért is nem. Milyen oka, vagy célja van vele?
2016. ápr. 17. 12:26
1/19 anonim válasza:
Haat nem rendszeres de elofordul hogy elfelejtem vagy ha epp pasizni megyek ugy hogy mar tudom kivel es mit akarok vagy ha az aktualis partneremmel talizol :) csak ugy a hetkoznapokon nem fordul elo
2/19 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ritkán fordul elő. Csak akkor, ha kifejezetten ezzel akarom húzni a partneremet. ;)
3/19 anonim válasza:
Én mindig veszek ,kényelmetlen lenne nélküle. 25/L
Privi nem kell,ha ìrsz tiltalak!!
4/19 Krisztike 95 válasza:
Ha nagyon jó idő van akkor nem veszek bugyit.
Kiskorom óta így szoktam meg.Nekem így természetes nyáron.
5/19 anonim válasza:
Az a legjobb, hogy mikor néha napközben minden kérdésnél az első válaszolók között megjelenik ez a 68%-os ékezetek nélkül író egyén, egyszer foglalt pasiként, egyszer szingli nőként irkál aztán fordítva....
6/19 anonim válasza:
Szerinted hany 68% os van gyakorin:) en kb hetente 2 szer lepek fel ma peldaul 4 db 68% os valaszt lattam ami nem az enyem :) jaah ui.: tegnapelott meg 70% os voltam .. Csak sajnos itt egy kerdesre ha leirom az oszinte valaszom akkor nem azalapjan pontoznak hogy a sajat velemenyem hasznos volt e hanem az alapjan hogy tetszett e nekik vagy sem..
7/19 anonim válasza:
6-os: ugyanígy jártam, megmondtam a véleménem, 1-2 ribizlinek nem tetszett és 50%-os lettem
ennyit a gyk-ról
az ember nem is válaszolhat
8/19 anonim válasza:
Hát valahogy nekem alap dolog a bugyi. Most vagy én nem vagyok normális 23 éves nő vagy már annyi r....c van hogy.....
9/19 anonim válasza:
Nyáron gyakran előfordul. Kipróbáltam és megszerettem.
10/19 anonim válasza:
Még soha nem fordult elő, hogy bugyi nélkül léptem ki az utcára. Nem is értem, hogy egyesek hogy képesek erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!