Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen gyakran fordul elő, hogy egy szoknya vagy nadrág alá nem vesztek bugyit?
Figyelt kérdés
Van akinél ez rendszeres?
Vagy csak kifejezetten alkalmaknak szólóan?
Ha valaki rendszeresen nem vesz bugyit, megírhatná, hogy miért is nem. Milyen oka, vagy célja van vele?
2016. ápr. 17. 12:26
11/19 anonim válasza:
Én se tudnék bugyi nélkül az utcára kimenni.
12/19 Dnyepropetrovszk válasza:
Mindig veszek fel bugyit. Eddig egyszer volt, hogy elfelejtettem, de az is csak azért volt, mert úszni mentem és még otthon felvettem a fürdőruhát, viszont váltós bugyit és melltartót elfelejtettem rakni a táskámba. Iszonyatosan kellemetlen volt aztán egész nap úgy lennem iskolában.
13/19 anonim válasza:
Egyszer volt életemben. Mikor jacuzziztunk haveroknál spontán felindulásból. Így amiben mentem bugyi abban mentem be a vízbe. Mivel nem száradt meg naturba fel vettem a farmert.
De míg haza értem is nagyon kellemetlen volt.
Nekem kellemetlen bugyi nélkül.
Mellesleg szoknyában-bugyi nélkül ülj már le egy bkv buszon. Fújjj basmeg olyan fertőt lehet össze szedni az életbe ki nem kezeled.
15/19 anonim válasza:
Na kössz,hogy lepontoztatok ìgy fogok legközelebb vàlaszolni..
16/19 anonim válasza:
A párom nyáron soha nem vesz fel.34f/34 l
17/19 Sunshinedoll válasza:
Jól néznénk ki szoknyában mennék bugyi nélkül és leülnék a tömegközlekedésre. Fúj.
18/19 anonim válasza:
Szoktam bugyi nélkül lenni, de csak itthon. Nekem így kellemesebb, nincs vele hátsó szándékom, csupán néha jobb. :)
18L
19/19 anonim válasza:
Ritkán,főleg nyáron nem húzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!