Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Öregszem vajon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öregszem vajon?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy egyre kevésbé kívánom a maszturbálást. Évekig napi szinten csináltam, naponta többször is, majd ez lecsökkent napi egyre. Mostanában kimaradozik napokat akár, és nem hiányzik.

A szexuális életem majdnem nulla, párkapcsolataim nem voltak. De a maszturbálást viszont nagyon élveztem még korábban.

Vajon csak a megfelelő férfi kellene, akivel szeretjük egymást? Vagy tényleg arról van szó, hogy telik az idő? Öregnek persze a legnagyobb jóindulattal sem lehetne nevezni, de ami tény, az tény. :/

2016. ápr. 17. 23:40
 1/10 A kérdező kommentje:
23N
2016. ápr. 17. 23:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Lehez hogy inkább csak megszokássá vált olyan napi rutinná ami már nem fokoza fel a szexuális étvágyadat..

Na és a szex pasival....?

2016. ápr. 17. 23:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak több teendőd van, ami elvonja a figyelmed. Lenne egy olyan heted, amikor abszolút semmit nem kellene csinálnod és teljes nyugalom lenne, akkor többször csinálnád.
2016. ápr. 17. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:

a libidód csökkent,mert nincsen inger és a jó értelemben vett megfelelési kényszer is alábbhagyhatott benned a másoknak tetszeni vágyás.

az ilyesmi remek táptalaj az elhízáshoz,slamposodáshoz.

ez a dolog nem életkor függő.

az pedig hogy nem volt még párkapcsolatod ennyi idősen valamilyen problémára utal.

2016. ápr. 17. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 az orgazmusok ellenére üres volt az egész, mivel érzelmek nem voltak. Többet aggódtam, mint amennyit élvezkedtem.

#2 szerintem átlagosak a napjaim. Problémák jönnek és mennek, szerintem ez nem igazán változott.

#3 igen, vannak bajok a fejemben, ez tény. :) de maradjunk a kérdésnél. Remélem, az elhízás nem most fog megkörnyékezni. Eddigi életem során egyszer sem léptem túl a 45 kg-ot, és nem is nagyon tervezem.

2016. ápr. 17. 23:50
 6/10 anonim ***** válasza:

jó hát a testsúly beírásának akkor lett volna értelme ha van hozzá viszonyítási pont egy magasság.

de akkor ott a másik dolog amit írtam a slamposság,ami az igénytelenség egy formája.

a kóros soványság meg jelentheti azt,hogy annyira nem foglalkozik valaki a testével,hogy hagyja elsorvadni.

így meg persze hogy csökken a vonzalmi érték és sokkal szembetűnőbb a testi jelekben is megnyilvánuló lelki probléma,ami egy férfi számára még riasztóbb mint a test felépítésbéli hiányosságok.

2016. ápr. 18. 00:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Kis szenvedély ,izgalom ,vadság ami kellene neked..
2016. ápr. 18. 00:10
 8/10 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, azt hiszem. Csak azt nem értem, hogy miért jössz a slampossággal stb., aminek per pillanat nincs köze ahhoz, hogy miért nem kívánom már az orgazmust. :/ ha arról szeretnék majd egyszer diskurálni, hogy miért nincs komoly kapcsolatom, akkor majd nyitok egy ilyen kérdést. Nyilván ezt meg kellett említenem annak érdekében, hogy érdemben tudjon valaki segíteni.
2016. ápr. 18. 00:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Hullámzik az ember életében, mennyire igényli ezt.
2016. ápr. 18. 01:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem megválaszoltad a kérdésedet.

Nem vagy ostoba lány és én látatlanban mondom hogy igénytelen "slampos" sem vagy... Csupán annyi a bajod mint a legtöbb tininek: mondhatni "agyadra" ment a maszturbálás és nem örömszerzés céljából csinálod/csináltad már egy ideje hanem egy megszokott "napi rutin" volt. Szóval a kérdésedben a válaszod is benne lehet hogy kerítesz egy srácot és ott probálsz örömet találni magadnak. Én hasonló korban járok mi nt te én is átestem ilyenen de ne csüggedj. Fiatal vagy, csinos szóval ha akarsz bármilyen pasit összeszedhetsz magadnak. Csak ne hagyd elszállni nyomtalanul a fiatal éveidet.

2016. ápr. 18. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!