Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnák a farkamat vajon le is lépnének?
Olyan vicces(mondjuk kínomban röhögök már)mikor egy csaj annyira próbálkozik miközben nem tudja mekkora van nekem. Nem gondolja azt hogy csalódhat.
13,5/4,5
170 cm magas vagyok.
Vagy mikor egy idősebb csaj adja a tudtomra hogy tetszek neki akinek már nagyobbakkal is volt dolga(mondjuk ennél nem nehéz nagyobbat találni),ilyenkor ezt gondolom általában: hát haver, nemtudod te kit választottál,fuss ha jót akarsz...vagy ilyesmi.
Nem vagyok vele megelégedve.
18 vagyok szóval már valszeg nem is fog nőni.
Volt egy nyár mikor nagyot nőtt, de ez a méret már 2 éve változatlan.
#1 ki kell hogy ábrándítsalak de ennyi állva.
Nagyon örülnék ha 15-16 lenne
Igen, hozzák a mérőszalagjukat, és 15 cm alatt kirúgnak. Tapasztalatból beszélek, a legjobb dolog amit tehetsz, ha nem is próbálkozol.
Ekkora hülye kérdést -.-
18 évesen igazán lehetnél érettebb. Inkább ezen kéne javítanod, nem amin nem lehet.
magadra gondolj a saját élvezetedre,ne pedig az övékére és máris nem lesz gond,csak hogy minél többe és minél változatosabban tudjad beléjük rakni.
amelyik meg szóvá meri tenni,azt keményen se-ggbe dugod.
ott hatalmasnak fogja érezni ne aggódj és felakad tőle a szeme.
háááát én 29 vagyok, 13 centivel és én is sokáig elégedetlenkedtem vele. De lányok nem problémáznak rajta. Olyan még nem fordult elő, hogy ne élvezte volna egy lány.
Egyszerűen nem tudsz vele mit csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!