Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a nők véleménye, az első benyomásuk amikor meglátnak egy nagyon gazdag (€ milliomos) fiatal (20-25) férfit pl egy luxus autóval?
Nõ vagyok és nagy ívbõl elkerülném.
1) vagy egy beképlezt kuki aki azt hiszi bármit megkaphat
2)Vagy munkát még életében nem látott és apuciék igazán jól tartják (Ha pénzre hajtanék akkor inkább az apjára mert õ mrgdolgozott a pénzért.)
3) Ha õ kereste, vagy mázlija volt akkor vagy túl elfoglalt, vagy észre se venne a fekete pulcsimmal és 0ftos sminkemmel :D
Nekem nem jön be az ilyen. Tartok tőle mint embertől, mert ezek tipikusan azok a nagyképű egoista bunkó f.aszkalapok. Ilyen pasiknak hasonlóan egomániás lánykák kellenek, és azokkal is illenek össze.
Itt gyk-n el vannak tévedve az emberek, ahogy olvasgatom a kérdéseket meg válaszokat. Szerintem egy nő tudjan megküzdeni a saját pénzéért, és legyenek saját céljai, ambíciói. Modern társadalomban élünk elvileg, ahol a nő egyenjogú. Akkor miért akarna kihasználni valakit egy értelemsebb nő? Valakitől függni megalázó...
Utolsó előtti.
Az esetek döntő többségében neg ia kapnak bármit.
Utolsó
Persze itt a gyk minden nő ilyen öntudatos, aki megküzd a saját javaiért. Az előítéletek sem véletlenül születnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!