Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg nem akar többet?
Jó ideje kerülgetjük egymást egy pasival. Főleg a neten húzzuk egymást, de ha nagy ritkán személyesen is találkozunk, élőben is vibrál köztünk a levegő. De azt nem lehet kijelenteni, hogy kapcsolat lenne köztünk, már csak azért sem, mert nagyon messze élünk egymástól, és célirányos randink sem volt még. Neten viszont szinte minden nap beszélünk, sokszor fantáziáltunk arról is, hogy mit csinálnánk egymással, ha lehetőségünk lenne rá.
Pár nappal ezelőtt LETT, igaz, nem voltak túl jók a körülmények, kettesben maradtunk pár percre egy szobában, és tudtuk, hogy most valaminek történnie kell. :-)
Megpuszilt, megölelgetett, simogatott, benyúlt a blúzom alá, megpuszilta a mellem, odadörgölőzött a csípőjével... Én eleinte a meglepetéstől nem nagyon mertem csinálni semmit, de aztán jobban felbátorodtam, visszaöleltem, simogatni kezdtem, az ágyékát is.... Aztán kibontotta magát, és akkor a csupasz nemi szervét is a kezembe vehettem. Kicsit simogattam, láttam, hogy nagyon jól esik neki, de aztán zajt hallottunk, és rendbe szedtük magunkat, majd kimentünk a többiekhez. Más fizikai kapcsolat nem történt, de nagyon kedves, aranyos, mosolygós, közvetlen volt velem még utána végig.
Azóta személyesen nem találkoztunk, de neten kicsi elemeztük a történteket, írta, hogy nagyon jó volt felem, finom, puha a bőröm, szép a mellem..... stb. Mikor kérdeztem, nem volt-e rossz neki, hogy nem tudtuk befejezni (szerintem nem volt sok neki hátra), azt válaszolta, hogy nem voltak megfelelőek a körülmények, csak összecsaptuk volna, és ha még esetleg a ruhám is összekeni, hogy mentem volna vissza a többiek közé.
Igazat adtam neki..... de azt azért kicsit furcsállottam, és furcsállom most is, hogy egy szóval nem írta azóta se, hogy szeretné megismételni, esetleg folytatni a dolgot. Szinte minden nap ír azóta is, főleg ő ír rám, aranyos, kedves, de ezt az "elemzést" leszámítva azóta nem hogy a folytatást nem hozta szóba, de még erotikus irányba se tereli a beszélgetést.
Vajon miért?
Legyél türelmes, szerintem kezdeményezni fog és most megpróbál olyan körülményeket teremteni,hogy ne kelljen félbe hagynotok a szexet.
Nem hibáztál semmit, meg van a vonzalom köztettek, ilyenkor a pasinak kell nyomulni és szerintem fog is!!!
38F
:-)) Az egész bent tartózkodásunk max. 10 perces volt, vagy még annyi se. Tény, hogy nem buktam rá egyből a farkára, de ez volt a legelső fizikai kontaktus köztünk, korábban még vállérintés se. Amikor kivette, egyből elkezdtem simogatni, szétkentem az előváladékot, aztán benyálaztam a kezem, úgy is kenegettem, kicsit húzgáltam a bőrt, szóval nem az a "szalvétával fogom meg két ujjal" típusú simogatás volt azért.... Ez max. 2 percig zajlott, ezidő alatt tényleg nem térdeltem elé, hogy bekapjam, de akkor zajt hallottunk ő gyorsan elcsomagolta magát, és kijöttünk. Tulajdonképpen ő hagyta abba, nem én mondtam, hogy tegye el gyorsan, és húzzunk kifelé.
Szóval szerintem ott abból a helyzetből kihoztuk a maximumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!