Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon miért élvezett el ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért élvezett el ilyen hamar?

Figyelt kérdés
Tegnap az exemmel (2 éve volt) összemelegedtünk. Csókolóztunk, majd elkezdett ujjazni és pedig izgattam a f.rkát. Kb 5 perc után így el is élvezett.Pedig nem volt szex. Ha ilyen hamar elment és sok volt a spermája akkor az azt jelenti hogy régen volt nővel?
2016. ápr. 13. 08:18
 1/8 anonim ***** válasza:
valószínűleg igen
2016. ápr. 13. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:
eléggé ja
2016. ápr. 13. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez igencsak arra utal...
2016. ápr. 13. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán mert fogalmad sincs a szexről, az előjátékről! Meg is érdemled!
2016. ápr. 13. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

ne abból indulj ki, hogy régen volt nővel, hanem, hogy régen hokizott.

Most ha én aktív szexuális életet élek és mondjuk 3-4 napig nincs szex, de kívánom nagyon akkor nekem is baromi sok jön ki és nem bírom sokáig.

Érdekes mód ha sokáig nincs szex, és nem sokat hokizok akkor valahogy utána jobban bírom, mert elszoktam.

Plusz ne felejtsd, hogy lehetsz kiskirály az ágyban, de ha fel vagy húzva nagyon akkor bizony hamar elsülsz.

2016. ápr. 13. 11:37
 6/8 Deflohelp ***** válasza:
A kérdésben a válasz is.
2016. ápr. 13. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
ha 3-4 vagy akár 5-6 napig nem nyúlok magamhoz vagy nincs szex, akkor kb. percek alatt elélvezek és még ettől a pár perctől is olyan orgazmusom van és annyi spermával hogy ihaj... :)
2016. ápr. 13. 15:13
 8/8 A kérdező kommentje:
:) köszi nektek!
2016. ápr. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!