Ha a menstruációm második napján szeretkeztem a barátommal és kiszakadt a gumi, de hamar észrevettük, nem élvezett el bennem, ez esetben van okom aggodalomra? (fertőzés, terhesség veszélye. )
öhm, khm.. izééé.
Amikor vérzünk nem szoktunk szeretkezni, terhes nem lehetsz, de ha ezt nem tudod, nem csodálkozok, hogy szeretkeztek. Nemhiszem h felvilágosítottak volna
öhm, khm.. izééé.
Mi szoktunk szeretkezni amikor menstruálok, nem bírnám ki szex nélkül. (Természetesen ilyenkor óvszert húz a férjem.)
De, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem, nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy, viszont a fertőzés már gyanúsabb. Ha rendelleneset érzel Te vagy a párod, akkor uzsgyi a nőgyógyászat/ urológia. Én problémák nélkül nem mennék el. (Időm se lenne csak egy gyanú miatt.)
első vagyok.
Jó de azért mégis, amikor vérzek, alapból nem tudok oda koncentrálni, mert mégis véres trutyis, fújj
első vagyok.
Jó de azért mégis, amikor vérzek, alapból nem tudok oda koncentrálni, mert mégis véres trutyis, fújj
A probléma csak az, hogy a fertőzésveszély gumival is fennáll. Ugyanis a hüvely nem steril. Aktus során a hüvelyben lévő baktériumokat a párod feltuszkolja a méhedbe, ami nem épp egészséges.
A teherbeesés nem vszínű. Én nem vennék be miatta esemény utánit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!