Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Húgyúti fertőzés vagy terhesség?

Húgyúti fertőzés vagy terhesség?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy a húgyúti fertőzés/felfázás tünetei nagyon hasonlítanak a terhességhez. Ezért szeretném tudni, hogy az együttléttől számítva hányadik napon jelentkezik alhasi fájdalom, derékfájdalom, gyakori vizelés, mell érzékenysége abban az esetben, ha terhes vagyok?
2012. febr. 26. 09:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a legnagyobb problema, amikor tunet leirasokat olvasgatnak az emberek. TE a sajat tuneteidre figyelj, s ha ugy erzed, hogy valami komoly tuneted van, akkor menj egy szakemberhez, aki kideriti azt, hogy mi okozza a te tuneteidet.

Egy terhessegnel nem feltetlenul fogsz fajdalmat erezni pl., de gyakori vizeles sem jellemzi. A mell erzekenysege lehet egy havi tisztulas elotti tunet is, ez fugg attol, hogy melyik pete erik pl.

A fertozesnel, inkabb a veres vizelet, a gyakori vizeles, vagy inger, esetleg egeto erzest, fajdalmat erzel, mint irtad fent.

2012. febr. 26. 09:49
 2/2 A kérdező kommentje:
2 nap múlva megyek nőgyógyászhoz, de egyszerűen annyira bepánikoltam, hogy egész nap ilyen cikkeket keresgélek (és épp ez a baj) mert amikor már kizárom magamban a terhességet és megnyugszom, elolvasok egy cikket és kezdődik előlről az egész. Egyébként a gyakori vizelés összefügg a terhességgel, mindenhol ezt olvastam eddig. Köszi a választ, valamennyire megnyugtattál!
2012. febr. 26. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!