Terhesség első tünete vagy fertőzés?
Már mindenhol kerestem egyértelmű választ, de eddig semmi, hátha ti tudtok segíteni!
Bugyin sárga foltot hagyó állandó folyásom van(de nem olyan nagyon folyós, nedves) kb. 5 napja, viszket, de nem elviselhetetlen. A menstruációm is kb. azóta késik, szexuális kapcsolatom 1 hete volt!
A terhességi tesztet már megvettem, de még nem tudom használni hogy biztos legyek, ezt még nem mutatná ki a teszt!!
Mit gondoltok mitől késik, valamilyen fertőzést szedtem össze, vagy ez már lehet a terhesség első tünete?? 1 hét után?? (egyébként a menstruációm elég rendszertelen.)
Előre is köszönöm!!
Nos, jól tudod: a terhességi teszt leghamarabb az aktuds után két héttel mutathat bitosat, és ha negatív, még akkor is lehet később pozitív.
ha viszket, akkor valószínű a fertőzés, én orvoshoz mennék vele. Mint ahogy a rendszertrelen menstruációval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!