Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség első tünete vagy...

A.a.a. kérdése:

Terhesség első tünete vagy fertőzés?

Figyelt kérdés

Már mindenhol kerestem egyértelmű választ, de eddig semmi, hátha ti tudtok segíteni!

Bugyin sárga foltot hagyó állandó folyásom van(de nem olyan nagyon folyós, nedves) kb. 5 napja, viszket, de nem elviselhetetlen. A menstruációm is kb. azóta késik, szexuális kapcsolatom 1 hete volt!

A terhességi tesztet már megvettem, de még nem tudom használni hogy biztos legyek, ezt még nem mutatná ki a teszt!!

Mit gondoltok mitől késik, valamilyen fertőzést szedtem össze, vagy ez már lehet a terhesség első tünete?? 1 hét után?? (egyébként a menstruációm elég rendszertelen.)

Előre is köszönöm!!

2010. júl. 17. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos, jól tudod: a terhességi teszt leghamarabb az aktuds után két héttel mutathat bitosat, és ha negatív, még akkor is lehet később pozitív.

ha viszket, akkor valószínű a fertőzés, én orvoshoz mennék vele. Mint ahogy a rendszertrelen menstruációval is.

2010. júl. 17. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem valami fertõzést szedtél össze,fõleg ha viszket.Menjél megvizsgaàltatni magadat,nem hiszem,hogy terhesség lenne,egy hét utàn korai lenne tünet.
2010. júl. 17. 19:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2010. júl. 17. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés.. tudjátok-e hogy egy bármilyen fertőzés(leginkább hüvelyi) okozhat-e késést a menstruációmban?
2010. júl. 17. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!