Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mitől lehet? Terhesség...

Ez mitől lehet? Terhesség vagy fertőzés?

Figyelt kérdés

Lassan két hete késik a menstruációm, párommal agusztus 10.-én voltunk úgyegyütt hogy kiszakadt az óvszer, kb 10 percig lehetett igy bennem mert utánna észrevettük, 29. nap volt.

Sajnos nem volt annyi eszem hogy eseményutánnit irassak fel.

És most késik... Semmi tünetem nincs, kicsit fáj a pocim de lehet beképzelem és konkrétan annyira ideges vagyok, hogy enni sem birok és lázam van.

Köszi előre is a segítséget és tudom hogy egy idióta vagyok ugyhogy kérlek ne bántsatok:(

2012. aug. 22. 21:51
 1/10 A kérdező kommentje:
És hirtelen kezdtem sokat sportolni, fogytam és jelenleg 46 kiló vagyok...
2012. aug. 22. 21:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Vettem tesztet is de ahányszor eldöntöm hogy megcsinálom annyira begörcsölök hogy nem tudok pisilni :(
2012. aug. 22. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
na akkor nálad is a fogyás a ludas,nálam dettó ezek a tünetek voltak,csak nem lázzal,hanem hőhullámokkal,terhes nem volta,
2012. aug. 22. 21:57
 4/10 A kérdező kommentje:
nem fogytam sokat, mindig vékony voltam,50 körül, de most ez a sok idegesség 2 hét alatt :S
2012. aug. 22. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Reggel csinálj egy tesztet, akkor úgyis kell pisilnod. Utána tudod, hogy mi az eredmény, és kell-e még valamit tenned. De ha végképp nincs lelkieröd a teszthez, akkor menj el nögyógyászhoz.
2012. aug. 22. 22:04
 6/10 A kérdező kommentje:
reggel sem tudtam :( amint arra gondoltam hogy teszt nem ment:S ha meg ugy mentem hogy nem fogok tesztelni akkor tudtam :(
2012. aug. 22. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy nagy levegőt, és csináld meg azt a tesztet, lehetőleg reggeli első vizelettel. A bizonytalanságnál minden jobb...
2012. aug. 22. 22:05
 8/10 A kérdező kommentje:
a másik baj az hogy anyám megöl :(
2012. aug. 22. 22:11
 9/10 A kérdező kommentje:
úgy terveztem hogy ma megcsinálom és pénteken nőgyógyász :(
2012. aug. 22. 22:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd ird meg, hogy mi lett.
2012. aug. 23. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!