Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap kiszakadt az óvszer, de hamar észrevettük, max 2 percig volt bennem a párom és nem élvezett el.20 napja fogamzásgátlót szedek, ettől még lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 14:51
1/7 anonim válasza:
Elméletileg nem.
Miért használtok gumit bogyó mellett?
2/7 A kérdező kommentje:
Mert most kezdtem szedni...rosszul is írtam fent, még csak 14 napja szedem.
2011. ápr. 9. 14:53
3/7 anonim válasza:
Menj be sürgősségire, és kérdezd meg, mert az sem mindegy, hanyadik napon kezdted el szedni! Az, hogy hány percig volt benned, teljesen mindegy. Gyerekcsináláshot csak egy darab kell.
4/7 A kérdező kommentje:
de az első hónapban amikor szedem a gyógyszert még lesz ovulációm? mert ha nem akkor biztos nem vagyok terhes...
2011. ápr. 9. 15:00
5/7 anonim válasza:
semmi baj nem lesz, a levél végéig még gumi, aztan lehet nelkule is.. a bogyok legtobbje már az 1. szemtől véd, ugyh nincs miért aggódni..
6/7 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam, köszönöm szépen
nem akarok esemény utánit, ez is eléggé bekavar a hormonjaimnak..
2011. ápr. 9. 15:07
7/7 anonim válasza:
Szedd elő a tájékoztatóját azon rajta van, hogy hanyadik naptól véd. Ha izgulós vagy akkor pedig pár hét múlva esetleg tesztelj egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!