Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti belemennétek ilyen dologba?
Figyelt kérdés
Szeretném megkérni a barátnőmet ,hogy öltözzön be a kedvemért egy prostinak. Viszont ő jóval idősebb nálam, jóval komolyabb. Ételmes nő, és nem tudom mit szólna ilyenhez, megalázó lenne neki, vagy esetleg egy hülye elmebeteg állatnak hinne, és rögtön szakítana velem… 6 éve ismerem de csak 3 éve vagyunk rendesen együtt (felvállalva kapcsolatunkat és együtt lakva) De a lényeg: Azt szeretném tudni milyen érzés ez egy nőnek ha megkérik, és ,hogy ti (értelmes nők) mit szólnátok ehhez ha ilyenre kérne meg a partneretek/élettársatok?2016. ápr. 16. 17:21
1/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen öltözéket kell ez alatt érteni. Én szeretek szexibb ruhákat felvenni ilyen célzattal, engem is beindít, de azért van amit nem vennék fel. Mondjuk neccharisnyát undorító rózsaszín miniszoknyával meg csillivilli dolgok mindenhová és vakolat a fejre. Szóval azt nem. Ettől függetlenül a kéréstől nem sértődnék meg annyira hogy szakítsak az biztos:D Legfeljebb azt mondom hogy ezt nem, inkább mit szólsz ehhez, stb és lesz valami kompromisszum. De én fiatal vagyok még, szóval nem tudom mit szólna hozzá valaki aki mondjuk 10 évvel idősebb nálam:) De valószínűleg személyiségfüggő akkor is.
3/12 anonim válasza:
Engem,ertelmes no letemre, nem kell ilyesmire megkerjen a parom,mivel alapbol a vad szexet szeretem,amibol az kovetkeztetik,hogy szeretek r ibanc lenni az agyban.:D
Ezt kiegesziti a kihivo,alsonemuk,combfix stb. viselese.
4/12 anonim válasza:
Én biztos bele mennék, izgatnak a szerepjátékok, főleg az ilyen prostis. Mondjuk rá kéne készülnöm, mert nincsenek ilyen prostis ruhadarabok a szekrényemben, de összehoznám.
De ez nem jelenti azt, hogy a barátnőd is belemenne, ezt csak ő tudja megmondani.
5/12 anonim válasza:
Először is milyen prostinak? Profi prosti szexi fehérneműbe öltözik. És normális nő is. Ebből adódóan nem értem a kérdést. A nő szex közben úgy öltözik mint egy prosti. Én is.
6/12 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy rosszul fogalmaztam… BOCSI nem feltétlen a beöltözése de a viselkedése is legyen olyan az ágyban! Nem mindig csak nagyon ritkán… nem arra a halászos háló harisnyára gondolok feltétlen. Csak viselkedésre is legyem olyan… ku***ás én 26 éves vagyok ő 40 de nem az a "nem foglalkozok" magammal típusú
2016. ápr. 16. 17:37
7/12 anonim válasza:
Ez a természetes Nőként mondom.
8/12 anonim válasza:
Kifejthetnéd, hogy mire gondolsz. Nem minden prosti egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!