Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiú az utcán azt mondaná nektek, hogy ad 20 ezer Ft-ot, ha lesmároljátok, akkor belemennétek a dologba?
Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 18:22
2/11 anonim válasza:
kicsit le vagyok égve, férfi nem jelentkezhet?
3/11 anonim válasza:
#2 Ha lesmárolsz, tőlem megkapod a 20-ast! :D
(19-L)
4/11 anonim válasza:
Szerintem nem kell nekik annyi pénz,elég ha egy doboz cigit adsz-)
6/11 opened paradise válasza:
20000-ért úgy lekapom a hármast,hogy a négyes is belepirul...
7/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy engem pénzen valaha is megtudnának venni (még milliós összegek esetén sem). Esetleg ha valaki nagyon leitat (és valóban képes rá, mert az nehéz) vagy bedrogoz. De ezt nem csak én nem tűrném meg, hanem a család/barátok sem.
9/11 anonim válasza:
20k-t én nem adnék egy csókért.
Ellenben szimpatikus hölgyek ingyen is megkérhetnek rá :)
10/11 anonim válasza:
Ha szimpatikus biztosan, aztán a 20asból meg berúgnánk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!