Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mostani 13-23 (kb. ) korú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani 13-23 (kb. ) korú lányok miért öltözködnek és viselkednek úgy, mint a ri. Ncok?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 15. 19:13
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Én is ebbe a korosztályba tartozom (15 éves vagyok), viszont nem öltözködöm úgy, mint az említett p*csák, és egyszerűen kiborít ahogy agyonsminkelik magukat, mindent kidobó ruhákban járnak stb... De hozzá kell szokni, ez a mai divat, az ecsetfejűeknek ez jön be, de tartós, érzelemre alapuló kapcsolatra ne számítsanak!:)
2016. ápr. 15. 21:50
 22/38 anonim ***** válasza:
mert ez az aktuális felkapott öltözködési divat. ehhez sajnos a stílus is párosul. de a kettő néha nincs összefüggésben. egy kevésbé divatos öltözködésű lány is tud ribis lenni és egy divatos is tud normális lenni. mindig is volt, van és lesz is egy "divatréteg" ami egyeseknek tetszik.
2016. ápr. 15. 22:01
 23/38 A kérdező kommentje:
Bocsáss meg,én legalább nem hiszem,hogy körülöttem forog a világ és nem kell pitsaruhában és pózokban feszengenem,de tőlem te csináld csak!A választ már úgy is megkaptam...nem érdekel az egód vergődése.
2016. ápr. 15. 22:25
 24/38 anonim ***** válasza:

18-as válaszoló!

Te ilyen bunkón születtél vagy anyád nevelt ilyenné?

Ha lány vagy, akkor tuti te is a ri..nc kategóriába vagy sorolható.

Ha fiú, akkor meg a pávafejű hülyegyerekek közé.

Üdv.: 9-es

2016. ápr. 15. 22:27
 25/38 A kérdező kommentje:

Látom azért van aki tud érdemben is válaszolni...

Szerintem is van kivétel,de rossz látni,hogy őket is beszippantja ez a hatás később. :S

2016. ápr. 15. 22:28
 26/38 A kérdező kommentje:

Hát igen...a 18-as a fullos "tinipuncik"ra utazik.

Sajnálom azt a lány és lányokat,akik ilyenekkel akadnak össze.Sajnos még az ilyenek alá is vernek fiatal lányok egójának.

2016. ápr. 15. 22:33
 27/38 anonim ***** válasza:
24%

Miért lenne r**banc valaki azért, mert nyáron felvesz egy haspólót? Ti betegek vagytok, ennyire hogy lehet megkeseredett valaki?

Na mindegy kérdező, legalább találtál pár hasonló kaliberű embert mint te, barátkozz velük össze.

2016. ápr. 15. 22:36
 28/38 A kérdező kommentje:
Te tényleg ennyire id.óta vagy?Nem a haspólóval van a baj,de neked inkább nem is magyarázom.Szia!
2016. ápr. 15. 22:51
 29/38 anonim ***** válasza:
17%
Látszik az egész írásmódodon, hogy valami aluliskolázott paraszt vagy, aki pinát még csak monitoron látott eddig.
2016. ápr. 15. 23:28
 30/38 A kérdező kommentje:
Jól van okoska.
2016. ápr. 15. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!