Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani 13-23 (kb. ) korú lányok miért öltözködnek és viselkednek úgy, mint a ri. Ncok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 19:13
11/38 A kérdező kommentje:
Lány...és nem esek ebbe a korosztályba.
2016. ápr. 15. 19:45
12/38 anonim válasza:
És neked miért fáj más öltözködése?
13/38 anonim válasza:
elég tág intervallumot adtál meg
azért szerintem nem ugyan az, ha egy 23 éves lány vesz fel egy haspólót, mint amikor ilyen 12-13 éves lányoknak kint van a 3/4 testük nyáron a p*csagatyában és haspólóban
14/38 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy fáj?Csak sajnos ezt kell látnom és undorítónak tartom.
2016. ápr. 15. 20:14
15/38 A kérdező kommentje:
Szerintem ugyanaz,csak a 13 az sokkal durvább...aztán csodálkoznak,hogy kihasználják,meg megerőszakolják némelyiket.
2016. ápr. 15. 20:15
16/38 anonim válasza:
"Szerintem ugyanaz"
"csak a 13 az sokkal durvább."
na akkor döntsd el xddddddd
17/38 A kérdező kommentje:
Mit?
Ezen mi vicces???
2016. ápr. 15. 20:38
18/38 anonim válasza:
Senki... Hmm... Mert az aztán valaki, akinek annyira nincs élete, hogy így ráér mások öltözködésével foglalkozni... Elgondolkodtató...
19/38 A kérdező kommentje:
Ráér?Szerinted vélemény kifejteni,kérdést feltenni elgondolkodtató?Pff...gondolom te is e tábort szélesíted az alpári stílusoddal!Büszke lehet rád anyád!
2016. ápr. 15. 21:34
20/38 anonim válasza:
Egyszerűen rosszul vagyok attól, ha valaki folyton másokkal foglalkozik, hogy mit és hogyan csinál, hogy él, stb.
Ezek mögött legtöbb esetben unalmas, jelentéktelen élet, mérhetetlen irigység áll, amit az adott személy úgysem ismer be, kézzel-lábbal tiltakozik, hogy "Dehogyis, isten őrizz..."
(Most ez a fejezet fog következni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!