Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel adhatnék többet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel adhatnék többet a barátomnak (szex)? 20L

Figyelt kérdés

A kérdésem az, hogy hogyan dobjam fel a szexet. Az eddigi együttléteink nagyon jók voltak, nincs panaszom. De szeretnék neki nagyobb örömet okozni.

Mi izgatná fel őt jobban a szex közben(!)... Nem az előjáték érdekel, hanem az hogy már a szex alatt mit csináljak hol érintsem őt, hogy jobb legyen neki?

Gondoltam arra hogy felajánlom hogy felhúzom neki én a gumit(eddig mindig ő csinálta), ez izgató lenne neki?

Vagy miközben én vagyok felül a heréit simogathatnám és úgy mozognék. Nem mertem eddig változtatni, nem tudtam mit szólna hozzá. Nem vagyunk rég együtt és még kezdőnek számítok.

Kérlek (főleg FÉRFIAK) titeket, adjatok tanácsokat, írjatok tapasztalatokat, vagy bevált pózókat, amik nagyobb örömmel szolgálnak.

Köszönöm! 20L

2016. ápr. 14. 10:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akár az is jó ötlet lehet, ha lovagolsz rajta és közben beletúrsz a hajadba, végigsimítassz a testeden, megfogod a melledet és közben csábosan ránézel... beleharapsz a szádba, vagy csókolózás közben az ő szájába, belesuttogsz "mocskos" dolgokat a fülébe, új pózokat próbáltok ki, pl. oda lépsz egy asztalhoz, felülsz rá, körbefonod a lábaddal a pasit, majd azt suttogod a fülébe hogy ez az asztal pont jó magasságban van, szerinted is? akár vehetsz új szexi fehérneműket is, és abban várod az ágyban... garantált a siker! Illetve még jók szoktak lenni a szerepjátékok is.. új póznál pedig csak mondd azt neki hogy van egy jó ötleted, és szeretnéd úgy is kipróbálni.. ezek mellett pedig a szokásos dolgok: hajba túrás, nyak harapás, hát karmolás.. bár attól függ hogy mennyire szeretitek durván.. remélem tudtam segíteni, 20/L
2016. ápr. 14. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát én annyira nem preferálom ha a nőm magát fogdossa, inkább akkor engem. Úgy gondolom eleget fogdosom a barátnőm az ágyban. De ugyanúgy mint ahogy én nem szeretek magamhoz nyúlni, azt sem szeretem ha a párom magához nyúl, akár csak a melleit fogdossa vagy bármi.

Bár nem zavaró vagy ilyesmi, csak azért kicsit rossz érzést vet fel bennem.

1-es voltam.

De amúgy igaza van annak aki azt írja néha beszélnetek is kellene róla, szerintem előny, ha erről lehet beszélni. Említsd meg a szexuális életeteket és beszéljétek meg... már magában az szexi tud lenni, hogy lehet erről beszélni is.

2016. ápr. 14. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!