Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok szülőként/barátként ha egy 25 éves srácnak 18 éves barátnője van nem túl sok a 7 év és szerintetek csak a szexre megy?
A fiú egyedül él, dolgozik. Orvos a hivatása, a lány most készül egyetemre és abba a városba ahol a fiú él (nem a fiú miatt). Ti mit szólnátok szülőként a kapcsolathoz?
Ő az első barátom nem mertem még beszélni se róla :)
Nem volt még semmi meg elég friss a dolog csak 1 hónapja vagyunk együtt. Nekem ő lesz az első így minden téren bár ő még nem tudja :)
Hogy a szexre megy-e, azt nem tudjuk, de elárulok egy titkot: ezt nem lehet az életkorból kiolvasni.
Nálunk nagyobb volt a korkülönbség, de szüleim - és az ő szülei is - annyit mondtak, hogy a mi dolgunk, ha szeretjük egymást, akkor legyünk boldogok. :)
Ha a fiú rendes lenne akkor nagyon örülnék neki ha a lányom egy olyan fiút fogna ki.
Férjem és köztem 9 év van, a szüleim eleinte ellenezték is amitől csak nehezebb volt. Nem zavarna, hogy 7 év van köztük ha a fiú tényleg rendes és nem csak kihasználja a lányomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!