Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehet elkerulni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elkerulni, hogy valakibe belehabarodjon az ember, es csak baratkent nezzen valakire?

Figyelt kérdés
Most eleg szar a helyzetem, szoval minden kis kedvessegre eleg fogekony vagyok, es jelentektelen emberek hamar lesznek jelentosek, hianyoznak stb. Hogyan keruljem el, hogy majd kesobb ne legyen szenvedes vagy akarmi, hogyan legyen az agyamban ez tiszta baratsag?
2016. febr. 28. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
sehogy, engem egy pár ilyen eset után passzívan nem érdekelnek az itteni emberek, úgy gondolom hogy felesleges kapcsolatot teremteni, úgyis szar lesz a vége és ez működik, nem leszek szerelmes, de még barátokat se fogadok el.
2016. febr. 28. 19:44
 2/3 A kérdező kommentje:
De nekem szuksegem van baratokra. Egy adott reteg olyan teren hidegen hagy, de felek a kakukktojasoktol. Lehet veluk bekellene ernem..
2016. febr. 28. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok vele...

Ha sikerül megoldást találni, szólj nekem is.

2016. febr. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!