Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátként kezel. Miért történik ez velem?
mert nem mer nem annak kezelni. Minden idejét amit velem töltött látszott rajta tisztán hogy élvezettel tölti. észrevettem nem állt be a szája annyit mosolygott és nevetett és érdeklődőnek tünt a beszéd alapján.
elegem van már az ilyenekből... mi a faf van hogy sose tudok találkozni egy nővel aki végre normálisan tekint rám?
azt mondja hogy tudna szeretni mint barát de az előző pasija mély nyomot hagyott benne és nem akar semmit csak lenni. egyébként nagyon régen szakítottak azt hiszem talán 1-1,5 éve..
talán pár hete írtam ki egy más fajta kérdést mármint hogy egy más lányról és más problémáról. ott azt írtátok hogy ismerkedjek más lányokkal. ez már tényleg vicces :D mint ha sors azt akarná hogy ne legyen senkim.
Istenem sajnálom szegény lányt hát de most miez ott van a lehetőség hogy továbbléphessen mert kb a szájába repült a sült galamb.. mit meg nem adnék egy ilyen lehetőségért
Egyébként régebb óta ismerem az utóbbi hónapokba ismerkedtem vele és sokszor eljött velem sétálni, kávézóba. nem gondolom hogy gyors voltam vele hiszen amennyit beszéltünk meg minden... szinte egyértelmű volt mit akarok
őszintén emberek mit rontok el?
Mikor ezt a kérdést hasonló helyzetben feltettem a lánynak (bátorság kel hozzá) akkor azt mondta, idézem:
"Túl jó vagy nekem! Nem akarok fájdalmat okozni neked!"
Szóval érted a nők hülyék....
24F
3:
nem hülyék, csak azt feltételezik, hogy a férfiak tudnak olvasni a sorok között
a nem nézek ki elég jól dolgot annyival tudom cáfolni hogy anya mindig azt mondta hogy helyes vagyok :)))
vicc nélkül szerintem nem nézek ki rosszúl meg más lányok is szokták mondani hogy mittom tök szeretik a számat vagy a szemöldököm.
egyébként most inkább ő nem tudott olvasni a sorok között mert igazából meglepődött amikor elmondtam neki hogy szerintem ebből több is lehetne.
azt hittem hogy legalább sejti
Én lányként válaszolok.
Velem már nem egyszer megtörtént ez, hogy egy fiú, akit én barátnak gondoltam, ő többet akart. Borzasztó érzés, mert emiatt barátságok (ezek szerint csak vélt barátságok, mert ők másképp gondolták) mentek tönkre.
A legrosszabb élményem ebből a szempontból: a fiúval évekig barátok voltunk, együtt jártunk moziba, mindennap dumáltunk, sokat találkoztunk.... aztán egyszer csak megkérdezte, hogy mi lenne, ha több lenne...
Imádtam azt a fiút. És még jóképű is volt! Illetve még mindig az... :D Egyszerűen én "csak" barátként gondoltam rá, nem volt meg a szexuális vonzalom. Azt mondta, hogy minden bátorságát össze kellett szednie, mert ő már rég nem barátként tekint rám, viszont tudta, hogy én ennél többet nem akarok. De rákérdezett, amit becsülök is benne.
Borzasztóan éreztem magam. Mert imádtam őt. De azt el se tudtam képzelni, hogy mondjuk megcsókoljam vagy ilyesmi.
Ha magamra erőltettem volna ezt az egészet, az nem csak nekem, hanem neki is rossz lett volna.
Nem olyan egyszerű ez a nő részéről sem, bár lehet, hogy ezt te nem érzed át. De én is a legjobb barátomat vesztettem el. Akiről csak azt hittem, hogy jó barátom, míg őt meg csak a testiség hajthatta.
#3 ilyet meg akkor mondanak a nők, ha nem jössz be nekik, csak nem akarnak megbántani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!