Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, pasik! Titeket zavar ha a nő nem homokóra alakú? Konkrétabban :csipo jó, mell fenék jó, labak jók, csak vaskos a derék, nem szépen ívelt. De ettől függetlenül nem kövér, hanem csinos! Csak a fránya derék.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 09:14
11/13 Sunshinedoll válasza:
A nőknek nagyon kis százalékának van nagy melle, feneke, keskeny dereka és hosszú lábai, és mellé még vékony is, és mégis sok nő él szerető párkapcsolatban.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom utolsó az értelmes választ. Csak már mindenhol ezeket a széles csípője, nagy seggu, darázs derekú noket lehet látni, amit férfiak tömkelege oszt még az adatlapjukon, hogy hmm de jó csaj, sunaznam stb..bár biztos vagyok benne, hogy szarra vannak retusalva, de akkor is onbizalom csökkentő ez hogy a pasik erre csorgatjak a nyalukat... Sok pasi szerint bombázó vagyok, de én már netudom mit gondoljak...sok a suttyo
2016. ápr. 13. 14:32
13/13 anonim válasza:
küldj egy random képet összehasonlítási alapként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!