Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezhet olyan hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan hogy egy nagyon jó nagyon csinos nő egy-két évig nem jut szexhez?

Figyelt kérdés
Egy csinos nőről azt gondolnánk hogy mindig van egy kan aki kielégíti. De lehet vajon olyan egy csinos nőnél hogy hosszabb ideig senkije nincs vagy azért mert komoly pasit nem talál és csak komoly kapcsolatba hajlandó szexelni vagy egyszerűen nem talál magának pasit szexre
2016. ápr. 11. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Persze, miért olyan lehetetlen ez.
2016. ápr. 11. 17:05
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Sok no megvalogatja kivel fekszik le.
2016. ápr. 11. 17:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Úgy is kérdezhetem hogy a csinos nőknek mindig van partnerük? Mindig akad?
2016. ápr. 11. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez nem kinézet függő,hanem a szexuális vágytól függ. Nyílván egy forró vérű nő nem bírja ki,bármennyire is az igazira vágyik,de egy csökkent étvágyú ezt lazán kibírja.
2016. ápr. 11. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Akadni persze mindig akad, ha tényleg csinos nőkről beszélünk és ha márcsak azt nézzük, hogy egy buliban is vannak kapásól 10en, akik elvinnék egy menetre...:)
2016. ápr. 11. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, máshogy értelmeztem a kérdést. Vannak csini ostoba lányok,na az ő esetükben ez fennállhat szerintem.
2016. ápr. 11. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem inkább; -Egy nő ha akar és a férfi ha tud !!!!!!
2016. ápr. 11. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolso..kikerem magamnak.. Ferfi vagyok es akkor szexelek ha akarok. Ha egyedulallo voltam ha nem. Es olyannal akivel szeretnek.

Ne altalanosits.

30f

2016. ápr. 11. 18:41
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

Igen. Nem tudom miert kell óriási feneket keriteni a szexnek, jo ha van de szerintetek megér annyit vmi kis szex hogy el kelljen viselni valami hülyét miatta?

Van elég kellék ahhoz hogy ez ne legyen probléma..

Ami hianyozhat az az hogy egy valamire való ertelmes ember bokoljon, menjen az ember után, a játék.. De nem a szex....

No voltam

2016. ápr. 11. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!