Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet olyan csinos, szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan csinos, szép nő a mai világba, akinek ennyire mindegy lenne a külső?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nővel, szerintem így a szebb csinosabb nőkhöz tartozik hosszú barna haj, barna bőr stb. aki így nem foglalkozik a külsővel, tehát mondja pl miért baj ha duci vagy vékony valaki, illetve magasabb alacsonyabb, szebb, csúnyább stb stb. és valóban ilyennek tűnik, mert az exe elég csúnya volt. Nekem ez kicsit furcsa, mer at mai világ nem erről szól, a mai a világ pláne a külsőségekről szól, szerintem.
2013. márc. 9. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Persze. Ha kellően gazdag vagy, egyáltalán nem számít a külsőd.
2013. márc. 9. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Olyan dolgok is léteznek még a világon, amitől kifüstölne a pici agyacskád (: Ez egyáltalán nem extrém.
2013. márc. 9. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:

"mai világ nem erről szól," - bocs, de nekem nem így van

nézd ha adonisz lenne az ágyban sem érdekelne, sajnálom ez nagyon kevés

a belső fontos, nem tudom ezt miért nehéz megérteni N

2013. márc. 9. 18:26
 4/11 fospuska ***** válasza:
a világ mindig is arról szólt,hogy vannak trendek,meg azok,akiket ez nem érdekel.
2013. márc. 9. 18:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet,de annak nem te fogsz kelleni.Hogy miért?Mert egyből neked csinos,szép kell.Akkor te leginkább a külsőre mész,nem?

Akkor a nőtől miért várod el,hogy neki ne kelljen a szépség?

Szerintem mindenki a neki tetszőt keresi,a megfelelő lélekkel,ami illik a sajátjához.Mert a külső IS számít,mindenkinek.

2013. márc. 9. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd én sem vagyok egy szuper pasi külsőleg, mégis találtam annak idején jó csajt. Aztán kiderült, hogy milyen aljas, rosszindulatú, bosszúálló, öntelt és pénzéhes volt. Most változtattam sok mindenen az életben (persze a külsőmön nem tudtam), és most már én vagyok "válogatós".

A mai világ idióta, média által belénksulykolt manipulációira meg nagy ívben teszek, és azt a felszínes nőt, akinek ez számít inkább nagy ívben kerülöm.

2013. márc. 9. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól még,hogy számodra az a nő szép és csinos,nem feltétlenül kell felszínesnek vagy rátartinak lennie.Lehet,hogy belül is éppolyan szép,mint kívül,és ez manapság nagy szó.Szóval ne csodálkozz ezen,hanem örülj neki,és becsüld meg azt a lányt!
2013. márc. 9. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm fiúja nagyon csúnya és nem csak szerintem. Mindenki ezt mondja. Bnőm mégis szereti és nem érdekli hogy néz ki a srác.. Pedig szegény nagyon csóró is.
2013. márc. 9. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
barátnőm is ilyen és sok hasonló csajt ismerek. 110(nem izom) kilóval határozottan nem jó pasi vagyok
2013. márc. 9. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
én ismerek olyat aki tök rondával van együtt ő meg szép
2013. márc. 9. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!