Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuz lanybol lehet vadmacskat "nevelni" az agyban?
Figyelt kérdés
Nyilvan hosszu ido foglalkozas es munka altal kerdezem..Lehetseges,hogy egy csendesebb,visszahuzodo lany egyszer majd vad es szenvedelyes legyen az agyban?2016. ápr. 12. 18:48
1/9 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a barátnőm. Az elején eléggé bátortalan és visszahúzódó volt ilyen téren. De aztán 1-2 év alatt teljesen levetkőzte a gátlásait és most már előnyben részesíti a vadabb szexet. És elég nyitott az újdonságokra.
2/9 anonim válasza:
nevelnem sem kellett. az lett miután elvesztette a szüzességét. kár, hogy már régen vége
3/9 A kérdező kommentje:
1-es,ha nem vagyok tul diszkret elarulod hany evesek voltatok akkor es most?
2016. ápr. 12. 18:53
4/9 anonim válasza:
1. vagyok
én 25 voltam, a kedvesem pedig 22
5/9 A kérdező kommentje:
2-es sajnalom,hogy nem jott ossze.
Viszont jo olvasni,hogy akkor megsem olyan remenytelen ez a kigondolt folyamat.:)
2016. ápr. 12. 18:54
6/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt 1-es.Tovabbi sok elvezettel teli boldogsagot nektek!:)
2016. ápr. 12. 18:55
7/9 anonim válasza:
ezt nője válogatja. aki lélekben vadmacska, azt könnyű azzá tenni, ám aki frigid(ebb), abból sosem nevelsz szenvedélyes vadmacskát
9/9 anonim válasza:
Nézd, amikor először csináltam, az első pár alkalommal én se voltam hú, de milyen tudatos, tapasztalt, hisz hogy is lehettem volna. Aztán kiismertem magam a szexben, és igen szenvedélyes vagyok, így a szexben is azzá váltam és még most is az vagyok, pedig már jó néhány éve, hogy átestem az elsőn.:)
Viszont nekem alapvetően a személyiségem, a természetem se olyan, hogy visszahúzódó, csendes típus lennék, soha nem is voltam az.
Viszont aki alapból ilyen, az nem biztos, hogy az ágyban majd változik. Viszont van, aki igen. Majd kitapasztalod.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!