Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Depressziósan, betegesen,...

Depressziósan, betegesen, erőltetve gyereket nevelni, vagy inkább az apuka nevelje?

Figyelt kérdés
elég mélypontra jutottam, nem tervezett gyermek, terhességi depresszió, koraszülés...aztán volt egy jobb időszak, majd a munkába vissza állás után tudatosult, hogy napról napra élünk, hitel, sokat kellett táppénzen lennem, az állandó ideg, hogy ne rúgjanak ki..először a gyomrom lett kész, emésztési problémák, lefogytam. Ezután szinte alig van amit tudok enni, bár étvágyam van, ezért rossz kedvű vagyok. Ezután, vagy emiatt idegbecsípődés hónapokig borzasztó szenvedés négyszer is. Ahhoz, hogy új életet kezdjek vagy ilyesmi, ahhoz jól kéne lennem, de már évek óta vannak ezek a bajaim, nem hiszek a gyógyulásban. Mire helyre jövök újra becsípődik és a sok fekvés miatt alig ehetek. Igazából ezen orvosilag nem is tudnak segíteni. Nincs kivel megosztanom a dolgaimat és ugyan most mit is oszthatnék meg, a depresszióm a fájdalmam...Elment az életkedvem. Sokszor eszembe jut, hogy a gyerekem nevelje az apja tovább.Ő egészséges. Mit gondoltok, mi a jobb a gyereknek ebben a helyzetben?
2016. ápr. 10. 11:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy szüksége van az anyjára is. Mi adhatna több erőt és kitartást, ha nem a gyerkőc?!
2016. ápr. 10. 11:26
 2/29 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem ez önzőség, azért maradjon velem, hogy ne legyek öngyilkos, meg jobb kedvem legyen?
2016. ápr. 10. 11:30
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem tervezett gyerek és ráadásul ilyen anya mellett nő fel, akkor nyilván jobb lenne az apjával. Nem is értem, miért nem az apa neveli kezdettől fogva?
2016. ápr. 10. 11:35
 4/29 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem jobb lenne neki az apukájával, ha nála nyugodt körülmények között lehetne. És persze, ha az apukája szeretné, hogy nála legyen.

Te meg talán könnyebben egyenesbe jössz, ha csak magadról kell gondoskodnod.

2016. ápr. 10. 11:38
 5/29 anonim ***** válasza:
97%

Kezelteted magad? Ott már azért igen nagy problémák vannak, ha öngyilkosságon gondolkozol. Hány éves vagy?

Ebben az esetben inkább az apa nevelje, vagy felváltva neveljétek és gyógyulj ki ebből, orvosi segítséggel.

2016. ápr. 10. 11:39
 6/29 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom, csak attól félek, hogy sérül, mert ha nem lesz mellettem ő sem, akkor nem biztos, hogy helyre jövök, lehet véget vetnék ennek a szenvedésnek... És akkor azt hinné ő a hibás. Nem vagyok képes elvetetni gyereket, életet, ezért tartottam meg, de undorodtam az apjától és emiatt van ez az egész, különben lehet boldogabb életünk lehetett volna. :(
2016. ápr. 10. 11:43
 7/29 anonim ***** válasza:
De kezelteted magad?
2016. ápr. 10. 11:48
 8/29 A kérdező kommentje:
Sajnos az apjának nincs rendes lakása, emiatt ez sem túl jó megoldás, és nem is ott lakik ahova a gyerek oviba jár, nekem viszont most hónapok lesznek még mire felépülök újra még magamat sem tudom rendesen ellátni.Olyan kilátástalan lett minden.
2016. ápr. 10. 11:51
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem kezeltetem régen sokat jártam, semmit sem ért, ez az egyik a másik, hogy nem tudok eljárni mivel fekszem, de leginkább pénzem sincs egy jó orvosra.
2016. ápr. 10. 11:53
 10/29 anonim ***** válasza:
88%

Semmit sem ért.. Tudod, az alkoholista is ezt mondja az addiktológiáról, miután járt ott pár alkalommal. Nem az orvos, bocs, jó orvos fogja rendbe tenni az életed, ő csak egy iránymutatást ad, segít, de minden rajtad múlik. Szóval ebbe gondolj bele, mert a nem akarásnak nyögés a vége. Azaz, amiben most vagy.

Nem tudom elképzelni, hogy egy gyerek nem tud erőt adni annyira, hogy legalább felismerd a komoly problémát és elmenj egy sztk-s orvoshoz...

2016. ápr. 10. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!