Depressziósan, betegesen, erőltetve gyereket nevelni, vagy inkább az apuka nevelje?
Figyelt kérdés
elég mélypontra jutottam, nem tervezett gyermek, terhességi depresszió, koraszülés...aztán volt egy jobb időszak, majd a munkába vissza állás után tudatosult, hogy napról napra élünk, hitel, sokat kellett táppénzen lennem, az állandó ideg, hogy ne rúgjanak ki..először a gyomrom lett kész, emésztési problémák, lefogytam. Ezután szinte alig van amit tudok enni, bár étvágyam van, ezért rossz kedvű vagyok. Ezután, vagy emiatt idegbecsípődés hónapokig borzasztó szenvedés négyszer is. Ahhoz, hogy új életet kezdjek vagy ilyesmi, ahhoz jól kéne lennem, de már évek óta vannak ezek a bajaim, nem hiszek a gyógyulásban. Mire helyre jövök újra becsípődik és a sok fekvés miatt alig ehetek. Igazából ezen orvosilag nem is tudnak segíteni. Nincs kivel megosztanom a dolgaimat és ugyan most mit is oszthatnék meg, a depresszióm a fájdalmam...Elment az életkedvem. Sokszor eszembe jut, hogy a gyerekem nevelje az apja tovább.Ő egészséges. Mit gondoltok, mi a jobb a gyereknek ebben a helyzetben?2016. ápr. 10. 11:22
21/29 anonim válasza:
Én is feladom, alap kérdésekre nem válaszolsz, így nem lehet segíteni..
Ha ilyen a körzeti, iratkozz át máshogy. Mindegy, én nem szajkózom a kérdéseket, mert nem válaszolsz. Sziasztok
22/29 anonim válasza:
Ja es ne ugy vedd hogy önzőség a gyermektől talpra állni mert a te boldogságod az ő boldogságának is a kulcsa :) segíteni akar hogy mindketten boldogok legyetek :)
23/29 anonim válasza:
Ha gyermeked kirepül es boldog lesz az téged is boldoggá fog tenni.
Amugy meg a mában kell élni, nem a tegnapban, nem is a holnapban.
24/29 A kérdező kommentje:
Azt hittem szuperanya leszek a testérem gyerekét imádtam, volt hogy nálunk hagyta és egész nap vele játszottam. De már rájöttem, hogy azért mert ott nem volt a felelősség, dehát ezt csak akkor érzed meg, mikor már szültél egy gyermeket. Honnan tudhattam volna, hogy nem vagyok képes egyedül nevelni egy gyereket és ilyen bajaim lesznek ezt főleg nem tudtam. Lehetnék simán csak pánik beteg és akkor azt lelkileg kikezeltetném, de most az évek alatt betegség tudatom lett. Úgy érzem évekig tartó egészség kéne, hogy ezt elfelejtsem. Köszönöm a válaszokat remélem elfogok tudni járni pszichológushoz.
2016. ápr. 10. 13:17
25/29 anonim válasza:
Olyan pszichologust ajanlok akik gyermekfejlesztő központokban dolgoznak, mertbők azok, akik átlátják az anya-gyermek kapcsolatot is es tudják hogy mi kell egy anyának és nőnek egyaránt hogy fel tudjon állni.
26/29 anonim válasza:
(Es elvileg senki nem kap nagyobb terhet mint amivel elbìr ;))
27/29 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted utolsó válaszoló?
2016. ápr. 10. 13:42
28/29 anonim válasza:
Elvileg mindenki akkora feladatot kap az életben, amekkorával elbìr. Nem tesznek senkire nagyobb terhet, amit ne lenne képes megoldani.
Szóval a képességed megvan ahhoz hogy jobb életet tudj magatoknak valora váltani.
Ezt valami hìvős dologban olvastam.
29/29 anonim válasza:
* rákerestem. A bibliában van, hogy mindenki akkora keresztet kap amekkorát elbír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!