Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok, hogy évek múlásával te is nevetségesnek találod-e a mai tinik szexéhségét?
Na persze, ha abból indulsz ki, hogy valaki csak idősen használta az internetet.
Én viszont abból, hogy tiniként már chateltem éjjelente, legfeljebb az android hiányzott az életemből. Viszont kortársaim, osztálytársak is megfontoltak, komolyabbak, érettebbek voltak, mint a mostaniak. Mintha ezt a generációt jól elbaxták volna...
2# nem vagyok prűd p*csa, csak szánalmas az itt olvasott kérdések zöme. Fiuk, lányok, 11 vagyok de lehetek-e terhes és társai kérdések.
Azok meg pláne, amiket nem trollok írnak.
én ugyanugy baxtam a csajokat 20 -25 éve mint most nem sok a különbség köztük csak én vagyok jobb nekik
nem mással kell foglalkozni hanem élni az életet
nem tudom hány éves vagy de dugnod kéne egy jót és nem agonizélnál ezeken a dolgokon, irj és csinálok neked egy jó napot több orgazmussal
puszi a pun.c,idra
ha még nem adtak rá :-o :-D :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!