Kutyapiszok felszedési technológiával kapcsoltban mi most a legújabb? Nevetségesnek tartom, hogy a mai modern világban még mindig kézzel kell a kutyaürüléket szedni a kutyám után.
Vannak lapátok meg eszközök.
De tök kényelmes lehet azt hurcibálni akár órákig úgy,hogy két kutya lobog melletted.
Zacsi a legolcsóbb,legegyszerűbb. Nálunk van egy olcsó bolt. 100-120 db zacsit veszek 140-180 ft-ért. 5-6 zacskót zsebre vágok és az mindig ott van a zsebembe. Séta előtt ellenőrzöm a zsebemet és mindig "után töltök"
De már nagyon sokszor hasznát vettem a kóbor zacskóknak :DDDDD barátaim tudják és ha olyan van "légyszi adj már egy kakis zacsit" jó volt hányós zacskónak,pénztárcának és stb :D nagyon poén..Viccet félre téve én sem ismerek ettől olcsóbb,egyszerűbb,praktikusabbat a kaki szedéshez.
Hát, ha te a kezeddel szeded, az nem a mi bajunk. :D
Viccet félretéve, otthon például nem egyesével zacskózom, hanem kis gereblye + nagy vödör a mennyiség miatt, de sétára azért nem vinnék magammal plusz eszközöket.
Kézzel-zacskóval a legtisztább, nem kell hozzá cipelni semmit, amit már fentebb írtak is Neked.
De íme, nyitva a piac, fejlessz ki egy "modern technológiát" :)
Chip-tuningolt "okos" kutya a menő. :D
Maga után takarít, esetleg nyilvános wc-re megy. :D:D
Sőt az okoskutya app segítségével, már le se kell vinned sétálni, elmegy magától és te követheted telefonodon. :d
Van olyan fedeles lapát, amit a kutya alá tudsz tenni amikor lekuporodik. De cipelni, tisztítani...
Én inkább zacsit használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!