Kutyapiszok felszedési technológiával kapcsoltban mi most a legújabb? Nevetségesnek tartom, hogy a mai modern világban még mindig kézzel kell a kutyaürüléket szedni a kutyám után.
Fost nem szedem fel,fűből azt semmilyen eszközzel nem tudod kiszedni. Ha van egy kis föld homok a kaksi környékén azt rakok a fosira,de mondom fűből nem lehet kiszedni. Múltkor ment a hasa kutyámnak földes helyre potyogtatta ott földdel együtt össze tudtam nagyjából szedni.
Van egy zacskó tartó szerkezet is amit a kutya farkához kell rögzíteni és ha kakil akkor a zacskóba megy azt csak le kell akasztani és kidobni,bár nem tudom melyik kutya menne akár 2 lépést is zacskóval a seggén :DDD Egy kis levél zavarja őket ha a hátsójuknál van,legalábbis enyémeket.
Meg tök hülyén néz ki.
Nekem ötletem sincs,hogy mit lehet erre kifejleszteni.
Vmi sprayt is láttam ami úgy mond lefagyasztja a kakit fehér lesz,se nem büdös se nem puha..jobb felszedni.. Hát nem tudom. Akárhogy gondolkozok,szerintem a zacsinál egyszerűbb,kényelmesebb nincs.
Ne légy skót. Hagyd ott!
Mellesleg egyszer vmelyik amcsi filmben láttam olyat, hogy spray-el ráfújtak és eltűnt a kaki.
Lehet olyat kéne venni? Sztem elég modern :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!