Hogy szerethet egy srác, mikor nem vagyok szép és tele vagyok hibákkal kívül-belül? El sem tudom hinni, inkább nevetségesnek tartom, mikor bókol. Szerintetek lehet, hogy valakinek ennyi hibával is kellek? 22/L
Arra még egyáltalán nem gondoltál, hogy az a fiatalember esetleg tovább is láthat az orránál?
Persze előfordulhat, hogy csak az ágyába szeretne becsalni, de az is lehet, hogy Rád már sokkal komolyabb tekintetben néz.
Ha egyszer összeköltöznétek, akkor reggelente örökké kócosan ébrednél mellette, a munkahelyedről pedig izzadtan és rosszkedvűen is hazaérhetnél.
Tényleg ezek a külső hibáid? Kocos vagy olykor? :D
Te akkor egy boldog lány lehetsz, ha más bibi nincs veled!
Ezek alapján tényleg elhiheted, hogy egy pasi "átlát" ezeken a "maradandő testi fogyatékosségokon" és észreveszi a "rút kiskacsában" a hattyút! :)
Mindegy!
A szépség szubjektít megitélés kérdése és korlátozódik csupán csak akülső "csomagolásra"! Mindenkit összességében kell értékelni a "lénye" miatt, ami nem csak a külső jegyekből, hanem a belső tulajdonságokból, jellemből, viselkedésből, kisugárzásbó, stb. áll.
Ezekkel együtt alkotunk egy egységes egészét, és ezekkel együtt lesz valaki szimpatikus, vonzó, vagy épp ellenkezőleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!