Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nagyon kívánom a szexet? 22/L
Figyelt kérdés
Légyszi ne írjatok hülyeségeket és priviket...
22 éves lány vagyok és szűz, de nagyon kívánok a szexet, szinte állandóan csak a maszturbálnék kb.. De úgy vagyok vele, hogy érzelmek nélkül, egyéjszakásba nem akarok belemenni. A szüzességem oka részben fiatalabb koromra tehető, amikor nagyon zárkózott voltam és vasfegyelem volt otthon.
Pasik tekintetében sem a jó alanyok vonzanak, vannak fiú barátaim de ők nem jönnek be, akinek meg nekem tetszik, annak meg én nem jövök be. Pedig sokan ránézésre nem is gondolják, h szűz vagyok, mert sokat változtam: vidám, energikus, temperamentumos, domináns ember vagyok/lettem azóta (ez 3 éve volt kb).
légyszi írd már le h eddig hány privit kaptál, érdekel :D
2016. ápr. 8. 20:37
12/20 anonim válasza:
persze, hogy érdemes! az első elég meghatározó tud lenni, mind kapcsolat, mind pedig szex terén. ha már eddig tudtál várni, szerintem érdemes kitartani a szerelemig:)
2016. ápr. 8. 20:52
13/20 anonim válasza:
lássuk csak .. az kérdés: mit csinálj, ha szexelni akarsz ?? ez most komoly ?? szóval.. nem poénkodsz... ? mondjuk esetleg.. ismerkedj ? nem ? meg kéne ismerkedned valakivel nem ?! nem logikus?
2016. ápr. 8. 21:28
14/20 anonim válasza:
Vicces ez a korunk népbetegsége, hogy fiúk lányok után sóvárognak, lányok fiúk után, mégsem működik a dolog. Én megismerni nem tudok valakit, akin látszik az érdeklődés ÉS szabad (meg bejön valamennyire)
2016. ápr. 8. 21:58
15/20 anonim válasza:
Esetleg szexelj valakivel?:)
2016. ápr. 8. 22:09
16/20 anonim válasza:
Érdemes.
2016. ápr. 8. 22:32
17/20 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de gondolom ez nálatok is fejben dől el, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítotok az elsőnek. Én nem nagyot. Első, második, százhuszonharmadik... Nem mindegy? De ha te olyan beállítottságú vagy, akkor neked fontos lehet, hogy az első különleges legyen. Ezt csak te tudhatod. Én nem bántam meg férfiként, hogy nem vártam. Talán még most is szűz lennék. Nőként azért könnyebb, egy szűz nő után kapkodnak a férfiak. Nekem is nagy álmom lenne, hogy valakinek én lehessek az első, de erre nem sok esélyt látok már.
2016. ápr. 8. 22:34
18/20 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék, hogy nézel ki. Fiúk azért keresnek téged?
2016. ápr. 8. 22:37
19/20 A kérdező kommentje:
Köszi az intelligens válaszokat!
Régebben kövér voltam, de amióta rendszeresen sportolok, inkább átlagos testalkatú (170 centimhez 73 kiló). Gesztenyebarna hajam van és jó sötét szemeim, kicsit "latinos" kategória. Azt mondják, hogy van egy karakteres, különc kisugárzásom, ami néhány embernek ijesztő. Fiú barátaim vannak, akikkel jól elvagyok, de velük csak barátok vagyunk. Egy volt aki tetszett, ő meg ilyen kis nyuszika volt (bocsi de komolyan), beijedt és lelépett...pedig kölcsönös volt a szimpátia :/ de ez van kb mindenkivel aki bejön.
2016. ápr. 8. 22:54
20/20 anonim válasza:
Nem elszomorítani akarlak, de általában az, aki nyuszika és lelép, az azért teszi, mert nem mer lapátra tenni. Olyan nincs, hogy félénk fiú akinek minden álma egy nő, és egyszer csak ott van, róla álmodozik, esélye is megvan, de a félelemérzete miatt nem találkozni akar, hanem inkább elszökik. Engedd el, nem kell sok jelet adni valakinek, a gond inkább ott van, hogy sokan ehhez is lusták. Ha nem csak ő ír rád, hanem te is érdeklődsz, ez már elég is. Ne legyél férfias természetű, az kiábrándító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!