Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nagyon kívánom a szexet? 22/L
Légyszi ne írjatok hülyeségeket és priviket...
22 éves lány vagyok és szűz, de nagyon kívánok a szexet, szinte állandóan csak a maszturbálnék kb.. De úgy vagyok vele, hogy érzelmek nélkül, egyéjszakásba nem akarok belemenni. A szüzességem oka részben fiatalabb koromra tehető, amikor nagyon zárkózott voltam és vasfegyelem volt otthon.
Pasik tekintetében sem a jó alanyok vonzanak, vannak fiú barátaim de ők nem jönnek be, akinek meg nekem tetszik, annak meg én nem jövök be. Pedig sokan ránézésre nem is gondolják, h szűz vagyok, mert sokat változtam: vidám, energikus, temperamentumos, domináns ember vagyok/lettem azóta (ez 3 éve volt kb).
Szerintetek érdemes várni?
Mindenképpen érdemes megvárni a fiút, aki neked is tetszik és megfog érzelmileg, de ha meg van vesd rá magad.
Bőven eleget vártál így is.
Ezt neked kell, eldönteni, hogy érdemes-e várnod.
Rengeteg az ecset, van felhozatal, válassz egyet, ahogy azt mostanában csinálják!
Nem fog szádba repülni a sült galamb, tégy valamit, ha akarsz.
Szerintem jó sok ajánlatot fogsz kapni privátban :)
Mindenképp érdemes várni :)
Az első szexuális élmény meghatározó lehet egész életedre :)Hogy éled meg,élvezed-e :)
Ha eddig vártál ne kapkodd el :)
Ha nincs senki akivel eltudnad kepzelni magad akkor nem tudsz mit tenni varj..
Egyszer eljon az igazi.
30/L
Én azt javaslom, ismerkedj meg egy tapasztalt, érett férfivel, aki ért a nőkhöz, tehát ne korodbeliekkel kezdj.
Menjetek el kirándulni, beszélgessetek, és jönni fog magától.Azért tapasztaltat írok, mert az első szexuális élmény nagyon fontos.
Szerelem nélkül is csodásra sikeredhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!