Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha már nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már nagyon kívánom a szexet? 22/L

Figyelt kérdés

Légyszi ne írjatok hülyeségeket és priviket...

22 éves lány vagyok és szűz, de nagyon kívánok a szexet, szinte állandóan csak a maszturbálnék kb.. De úgy vagyok vele, hogy érzelmek nélkül, egyéjszakásba nem akarok belemenni. A szüzességem oka részben fiatalabb koromra tehető, amikor nagyon zárkózott voltam és vasfegyelem volt otthon.

Pasik tekintetében sem a jó alanyok vonzanak, vannak fiú barátaim de ők nem jönnek be, akinek meg nekem tetszik, annak meg én nem jövök be. Pedig sokan ránézésre nem is gondolják, h szűz vagyok, mert sokat változtam: vidám, energikus, temperamentumos, domináns ember vagyok/lettem azóta (ez 3 éve volt kb).

Szerintetek érdemes várni?

2016. ápr. 8. 19:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

Mindenképpen érdemes megvárni a fiút, aki neked is tetszik és megfog érzelmileg, de ha meg van vesd rá magad.

Bőven eleget vártál így is.

2016. ápr. 8. 20:00
 2/20 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell, eldönteni, hogy érdemes-e várnod.

Rengeteg az ecset, van felhozatal, válassz egyet, ahogy azt mostanában csinálják!

Nem fog szádba repülni a sült galamb, tégy valamit, ha akarsz.

Szerintem jó sok ajánlatot fogsz kapni privátban :)

2016. ápr. 8. 20:01
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
Mivel érzelmekkel megtámogatott szexre vágysz, már meg is válaszoltad a sajt kérdésedet... ha ez kell, akkor várni is kell. Egyébként nem gondolom, hogy érzelem nélkül egy MEGFELELŐEN tapasztalt és normális sráccal nem lenne jó a szex... kicsit túl van ez a szüzesség misztifikálva. Persze az tényleg nem mindegy, hogyan nyúl hozzád valaki először...
2016. ápr. 8. 20:01
 4/20 anonim ***** válasza:
41%

Mindenképp érdemes várni :)

Az első szexuális élmény meghatározó lehet egész életedre :)Hogy éled meg,élvezed-e :)

Ha eddig vártál ne kapkodd el :)

2016. ápr. 8. 20:02
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
D.ugjal... Mi mast lehet erre valaszolni de komolyan ha a szexet kivanod a maszti nem segit ha lepontoztok ha nem ... Vagy szexelsz vagy szenvedsz
2016. ápr. 8. 20:02
 6/20 anonim ***** válasza:

Ha nincs senki akivel eltudnad kepzelni magad akkor nem tudsz mit tenni varj..

Egyszer eljon az igazi.

30/L

2016. ápr. 8. 20:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Ha már ennyit vártál, akkor ne hamarkodd el, mert később megbánhatod az egyéjszakásat.
2016. ápr. 8. 20:17
 8/20 anonim ***** válasza:
És ugyanennyi idős férfiként?
2016. ápr. 8. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, ismerkedj meg egy tapasztalt, érett férfivel, aki ért a nőkhöz, tehát ne korodbeliekkel kezdj.

Menjetek el kirándulni, beszélgessetek, és jönni fog magától.Azért tapasztaltat írok, mert az első szexuális élmény nagyon fontos.

Szerelem nélkül is csodásra sikeredhet.

2016. ápr. 8. 20:26
 10/20 anonim ***** válasza:
ne várj. eleget vártál már. én is vártam a nagy őt nem jött azóta se. ma meg már 2 évvel vagyok idősebb tőled és a te korodban sem kellettem szűzként. egyre nehezebb dolgod is lesz úgy tapasztaltam én legalábbis
2016. ápr. 8. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!