Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha fizetős lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha fizetős lánnyal veszítem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Nincs velem semmi gond! 22 éves, igényes helyes srác vagyok akinek az egyetlen problémája, hogy nagyon félek valamitől.. szerintem attól, hogy nem tudok majd bizonyítani a lánynak az ágyba tehát béna leszek és az ciki lenne! mit csináljak szerinted? menjek el egy prostihoz?
2016. ápr. 8. 06:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
#6-os válaszoló (én) miert lettem lepontozva!? Ott egy barátnőmről van szo nem fizetosrol! Es pont azt hangsúlyozom hogy nem eri meg elmenni fizetoshoz, mert eleve nem egy nagy durranás az egesz! Valakinek ez nem esett le, hogy ezzel ezt üzenem!? Sok IQ Fighter (tisztelet a kivételnek)
2016. ápr. 8. 12:05
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Én prostival vesztettem el, és soha nem bántam. Az is csak egy dugás. Nem tulajdonítok neki jelentősséget, hogy első vagy sem.

Szerintem menj, de csak igényeshez.

2016. ápr. 8. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Azért egy prosti diszkrét, és nem akarja hogy feleségül vedd. Mivel általában az ember fiatalon veszti el a szüzességét, ezért többségben elmondható, hogy ez nem az a kor amikor a férfi meg akarna állapodni évekig.

Vagy másképp fogalmazok, mennyivel rosszabb/jobb, egy prosti, mint egy egyéjszakás kalandban elveszteni? Vagy egy semmitérő párhetes kapcsolatban?

Szerintem nincs olyan hogy "gáz" csak ha te ennek érzed. Ha téged nyomaszt az hogy nem voltál még nővel, akkor menj el prostihoz. Gyakorlatilag ugyanolyan szex lesz, mint egy buliban, csak fizetsz érte. Ha neked ez megéri...

Mindenképp azt javaslom, hogyha tudod, inkább próbáld meg valami egyéjszakásban vagy prostival vagy bármivel elveszteni, mert hidd el tapasztalat beszél belőlem hogy a tapasztalat fontos... ha tudod mi lesz az ágyban a jövőbeli barátnőddel eleve úgy mész oda, akkor semmti nem ronthatsz el, úgy, hogy beégj és ezzel lehet hogy őt ez nem érdeklné, de te magadat megbélyegeznéd ezzel az is biztos.

Sokkal egyszerűbb egy olyan csajnál bénázni, aki konkrétan egy darab hús, és nem jelent semmit mint egy olyannal akin azon fogsz parázni hogy hú, hát most mi lesz, ajjaj, aztán még lehet merevedésed sem lesz a stressztől.

Nem ajánlom mindenkinek ezt, hogy menjen egyéjszakásba, vagy prostihoz, mert ha téged ez nem zavar, és nem is érzed magad bénának, és ha hozza a helyzet, ott sem fogsz ezen stresszelni, akkor tök8, hogy most vele vagy egy prostival veszted el, férfiaknál ez nem is eszmei érték, vagyis én már nem is emlékszem arra a nőre szinte akivel elvesztettem.

Viszont mivel a kérdésed olyan eredetű amiből lejön hogy zavar ez az egész, meg stresszelnél egy esetleges párkapcsolatban, így érdemes alternatívák után nézni, hogyha esetleg béna is lennél, legalább tudd, hogy mi fog várni ott, pontosan.

2016. ápr. 8. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
nem ertem hogy lehetsz ennyi idosen is szuz a mai lanyokkal...
2016. ápr. 8. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
15%

Szépen le lettem pontizva 😀😀😀

Akkor is azt mondom h HÚZZ EGY ELIT QWÁHOZ !!!

Akiknek meg elfogadható h 22 évesen szűz ....azokkal is qwa nagy a baj !!

Emberek !!! 22 éves !!! ""Eriggyetek mán ""

2016. ápr. 9. 13:22
 16/16 Meknes válasza:
Egyesek mekkora baromságokat írnak.A szüzesség elvesztése nem korfüggő,kinek előbb kinek utóbb sikerül.Ne aggódj nincs veled semmi gond.Csak azért pedig ne szexelj,hogy ne maradj szűz.Olyan pedig nincs,hogy elbénázod.Ezt nem lehet elbénázni.Ha szerelemből teszed és olyannal,aki szintén szerelemből lesz veled,akkor nincs olyan,hogy elbénáznád.Sokszor egy szűz fiú sokkal nagyobb élményt tud nyújtani a szexben mint egy olyan aki sok nőn van túl.
2016. ápr. 11. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!