Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, és alja dolog lenne nős férfival elvesztenem a szüzességem? 21L
Nem te rombolnád a kapcsolatát.
De azt tudd, hogy csak a szüzességed kell neki, és utána eldob. Összehazudik mindent, hogy megkapjon.
Szerintem ne tedd, inkább várjál még. És "hitegesd" tovább magad, mert tényleg eljön, csak még várnod kell egy kicsit.
teljes mértékben egyet tudok érteni az első hsz-sal. Nincs abban semmi, hogy szűz vagy és szexelni akarsz, de ne nős férfival. Nála egyértelmű hogy csak kielégülni szeretne!
Szerintem keress korban hozzád illő fiút és annak a személynek adj egy esélyt aki nem olyan nagy nőcssábász, de nem feltétlen adomisz számodra. Akár több alkalom is lehet egy ilyenből!
Nem te lennél az első a világon. Van érv mellette és ellene is. Szerető lennél első sorban szex lenne köztetek, s másodsorban is... valójában mindensorban csak szex lenne. Se mozi, se nyaralás, se séta...
A pozitív, hogy mindent nyíltan megtanulhatsz egy rutinosabb férfitől. Orálban jó vagy? Ha nem, akkor az leszel. Remélem a speram íze is tetszeni fog, meg lesz benne részed, valószínűleg nem fogja vállalni a kockázatot a váratlan gyermekáldás felé, de a szájbavégzés is elég erotikus hidd el.
Ha van még kérdésed írj:
37F - volt már ilyen esetem.
Ne haragudj.De egy ilyen félre qrgatós férfi, csak egyszer fog felpróbálni!
Egyetértek az előttem szólókkal.
Inkább várj!
" szájbavégzés " Na veled se veszítse el senki a szüzességét B+.
Mit reklámozod itt magad?
"volt több ilyen esetem"
Te jó Isten.
Az szép! De várj egy rendes férfire. Ne add magad neki oda mert abból 1x lesz szex többször nem.
Meg mondom neked az őszintét. Én örülnék ha egy olyan barátnőm lenne aki szűz és én lehetnék neki az első.
De sajna nem hogy szűz de még nem szűz barátnőt se tudok szerezni :(
Szerintem a kérdező nem kapcsolatot akar a pasival,hanem csak elveszteni a szüzességét,ha jól értem.
Tehát ilyen esetben nincs szó kihasználásról.
A pasi nem nagyon fog elválni,eddig is megtehette volna.
Lehet a felesége meg is engedi neki,hogy szexuális életet éljen másokkal,így itt nem kapcsolatról lenne szó,hanem csak szexről.
Ha a kérdező is tudja kezelni,és nem reméli,hogy ebből lesz más is,akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!