Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, és alja dolog lenne nős férfival elvesztenem a szüzességem? 21L
"szájbavégzés"
Ezen kajak lehidaltam:D
Milyen emberek vannak te jó ég:D...
Sosem hallottam még ilyet:D
Ne ijesztgess egy szüzet!!
Ultra gáz. Àsd el magad inkább .
19/L - ként mondom...
nincs gyerek, szXr a kapcsolat, de nem válunk el...
Én is házas vagyok, 30, de ilyet csak akkor mondanék, ha teljesen okés lenne még a kapcsolatom, de mellette azért szeretnék másokkal dXgni.
Egy férfi ember (hacsak nem valami pXcsfej) rossz kapcsolatban, úgy hogy nincs még olyan tényező ami marasztal (pl gyerek) lép, mert tudja, hogy neki és a másiknak is jó. Akkor nem lép ha tudja, hogy a lépés rosszabb mint a kapcsolat.
Szerintem csak hazudozik, hogy a bugyidba kerüljön. Mégsem mondhatja azt, hogy "szeretem a feleségem, de azért szívesen megdöngetnélek téged is, de eszem ágában sincs otthagyni a biztos jó házasságot. nekem csak egy p*nci kell"
Én 27 vagyok,és még szűz.
Nem a külsőmmel van baj,más oka van,hogy nem jutottam el addig.
Elég bonyolult elmagyarázni.
Kb olyan 21 lehetettem én is ,amikor már kezdett zavarni a dolog,és mindig úgy voltam vele,hogy "ráérek még",aztán mennek az évek,észre sem veszed.
Lassan már kapuzárási pánikom van..
Csak azért írom le ezt,hogy te ne járj így.
Nem kell nagy dolgot keríteni neki,hidd el a szex csak szex.
Ha szimpatikus a férfi,akkor hajrá!
Amúgy,ha nő vagy és csak átlagos,bármikor találsz szexpartnert.
A szexben is, főleg az első alkalomnál nagyon fontos a bizalom. Ebben a pasiban nem lehet megbízni, nem szavahihető. Sumákol a feleségéről. Miből gondolod, hogy igazat mond azzal kapcsolatosan, hogy a felesége beleegyezik abba, hogy másokkal is lefeküdjön? Ez is kamu. A gyerekkérdés sem biztos, meg a házasság minősége sem.
Nagyon kellemetlen lenne ha az első alkalommal egy csúnya pofára esés lenne. Nem mellesleg könnyen előfordulhat, hogy nem tudod kontrollálni az érzelmeidet, és beleszeretsz. Tényleg rengeteg pasit felszedhetsz aki boldogan benne lenne egy csak szex kapcsolatban, vagy egy barátság extrákkal-féle kapcsolatban. Szerelem sincs kicsukva.
A védekezésre mindenképp figyelj oda, csak gumi, a "majd vigyázok" ne hasson meg, mert ilyen helyzetben 100%-ban tiéd minden kockázat. Nemi betegség, terhesség, és egy alkalmi kapcsolatban fogant gyereket nem jellemzően ismernek el, tehát még gyerektartást se kapnál, nemhogy apja legyen a csemetének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!