Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz, és alja dolog lenne nős férfival elvesztenem a szüzességem? 21L
Figyelt kérdés
Sajnos így alakult az életem, hogy 21 éves lányként szűz vagyok. Aggasztó ez számomra, mivel már nagyon akarok szexelni, nemi életet élni. Eddig hitegettem magam azzal, hogy majd jön egy rendes srác, akibe szerelmes leszek, õ lesz nekem az első, odaadom magam neki blablabla... hát nem jött. És már elegem van a várakozásból. Van egy férfi, akit most ismertem meg. 30 éves lesz, és kb 5 éve házas. Gyereke nincs, viszont bevallása szerint a házassága katasztrófa. Nem szereti a feleségét, sem érzelmi, sem pedig szexuális kielégülést nem kap a feleségétől. Legalábbis állítása szerint. Többször megcsalta már őt, amiről a felesége tud, de nem válik el tőle, mindezek ellenére sem. Nekem tetszik ő, többször bevallotta, hogy mint nő én is tetszem neki nagyon. Kezdeményezett is már nálam. Arra gondoltam, ha már itt a lehetőség, akkor kihasználom, és élek vele, mert mégis mire várják még? Hogy szüzen idősödjek meg? Legszívesebben már rég szexeltem volna vele. Viszont van egy valami ami aggaszt, hogy nős, és emiatt nem akarok egy 'kapcsolatromboló' olcsó kis cafka lenni.2016. febr. 16. 22:27
21/21 anonim válasza:
Az meg hogy orális szexnél mi a helyzet, bevállalod-e vagy sem, hogy a spermát szereted-e vagy sem, teljesen egyéni dolog. Vannak nők, akik kifejezetten szeretik, és vannak, akik undorodnak tőle. Ez a fejben dől el. Ne ebből csinálj ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!