Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha fizetős lánnyal veszítem el a szüzességem?
Már rég nem kéne ilyenen agyalnod !!
Nyomás 1 rosszlányhoz ..
Mihamarabb !
Ilyeet ?? Eszembe jutott a 40 éves szűz ! Vagy am csak trollkodsz??
Nem kell ilyenen agyalnod.
En most veszitettem el nem régen a szüzességemet, 22 évesen. Azt kell mondjam hogy a csaj volt a bénább, pedig o mar egyszer szexelt. 2 orahosszaig allt a farkam, ebből fél -háromnegyed órát keféltem végig. És nagyon jól sikerült, pedig a csajt is irányítani kellett majdnem minden mozdulatát. Amugy akkor élveztem el amikor csak akartam, korai elsüles sem volt... Ja es nem olyan nagy dolog a szex semmilyen szempontból sem. Bedugod erzed hogy meleg meg nedves, de semmi extra. Nem tudsz olyan hamar elevezni mintha kézzel csinálnád szerintem. Inkább a vizuális élmény forditodik át élvezeti értékre. Mondjuk én gumiban csináltam. Elotte elgyakoroltam. Ott mar ezzel sem volt semmi gond. Raadasul kocsiban szexeltem elsőnek (idáig)! ;-)
"Nincs velem semmi gond"
Nincs a fszt nincs!
ha téged az zavar hogy szűz vagy és ez miatt meginog a férfiasságod, akkor menj. miért lenne gáz?
ha hidegen hagy akkor meg majd elveszted mikor jön valaki, csak azért hogy ne legyél szűz nincs értelme, de ha zavar akkor meg ne gondolkdoj hanem menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!