Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, hogy ne jöjjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne jöjjek be ennyi lánynak?

Figyelt kérdés
Lassan két éve élek párkapcsolatban, nagyon szeretem a barátnőmet, megcsalni nem fogom, nem is akarom sem elhagyni. Az a problémám,hogy bárhová megyek, bármit teszek, mindig akad egy nő aki kb. tálcán kínálja magát, legyen szó konditeremről, esetleg mikor csak "kan-party" és elmegyünk szórakozni a spanokkal, vagy bármi és a helyzet az,hogy az esetek 80%-ban nem csak flört,hanem szó szerint kérdezik, hogy mi lenne ha. Hogy változtassak olyan kisugárzásra, hogy ez ne így legyen ? Lehet hülyeséget kérdezek,de néha már komolyan nem bírom
2016. ápr. 3. 23:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
E szituációt elkerülni csak úgy tudom, hogy biztonságos távolságot tartok a nőktől. Korábban, hiába is csak a vadászat élményét szerettem volna élvezni, a vadat nem kívántam leteríteni, volt nő aki rámenősen elkezdett üldözni. A páromat nem csalom meg, de félreértéseket sem szeretnék. Manapság ha látom egy nőről, hogy a normál emberi kapcsolatnál többet akar, szégyen a futás de elmenekülök. Gondoljon amit akar, a becsület maradjon. Persze ez nem mindig volt így, én is éltem az élvezeteknek egykor. Most viszont már tisztelem ennyire a partnerem.
2016. ápr. 3. 23:37
 12/19 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb, hogy ha odamennek hozzád, akkor mond, hogy "nem" semmi köszönés vagy bármi. Tehát legyél bunkó és kész. Ne nézz más lányt 2 mp-nél tovább :D
2016. ápr. 3. 23:41
 13/19 A kérdező kommentje:
a "nem" szócskával az a gond, hogy akit nem kaphat meg egy nő azért teperni fog, 37 férfit segítettem eddig párkapcsolathoz, tehát a "hogyan legyen barátnőm" az egyszerű képlet, de a "hogyan legyek hát most ezzel a kifejezéssel élek: szingli" az nem megy
2016. ápr. 3. 23:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Hantaboy újra köztünk?:D
2016. ápr. 3. 23:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha a bunkóság sem segít, akkor oltogasd őket.

Rombold le az önbizalmukat, hidd el azt egy nő sem képes elviselni.

(Nézz már magadra, ocsmány/dagadt/gebe vagy! Kb. ilyeneket)

Jobb ötletem nincs...

2016. ápr. 4. 00:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Ne fürödj.
2016. ápr. 4. 01:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Tényleg zavaró lehet, még férfiként is elismerem. Szerintem kezdj tanfolyamot adni a férfiak maradék 99%-nak, akik nem ilyen szerencsések:) Gondolom sportos, jóképű férfi vagy, azért van ilyen sikered.
2016. ápr. 4. 12:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Tetovaltasd a homlokodra hogy "pici a kukim"
2016. ápr. 4. 20:55
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, hat éve edzem konditeremben, küzdősportot is mellette, esténként pedig bármixerként keresem a kenyerem, ezért is ismerek sok mindenkit
2016. ápr. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!